Vinnare i Stugan Tillsammans

Helgens stora vinnare!

Bakom oss lämnar vi en kanonhelg på Pool-spelen!

Helgen som passerade blev en riktigt bra sådan för flera stugan-anhängare. Stryktips, Europatips, Topptips och Powerplay gav riktigt fint betalt och flera av våra Spelläggare visade framfötterna. ”Norsken” med sina nästan 800.000 kronor i vinst på Stryktipset blev helgens allra mest lysande stjärna. Andelen kostade bara 100 kronor dessutom! Titta gärna i vårt skrytbås, där har vi samlat alla Stugans vinster sedan 2019.

Stryktipset ”Norsken 100kr”783.424 kr

Norsken blev helgens stora vinnare när dennes system på 100kr / andelen hämtade hem strax under 800.000 kronor. Nästan 16 000 kronor tillbaka per köpt andel. Stort grattis till Norsken och stort grattis till er andelsköpare!

Europatipset ”Sparven 175kr” – 285.185 kr

Sparven har haft stolpe ut ett gäng veckor på raken. När Sociedad vände matchen igår mot Villarreal var det dock äntligen dags för Sparven och andelsköparna att få fira!

Topptipset Bengan – 120.000 kr

Att vinna mycket på topptipset är en konstform. Chefen gjorde alla rätt under helgen när det häftiga spikdraget på Sylvia banade väg för kupongen som betalade ut ca 120.000kr till laget! Systemet byggdes av Bengt Sonnert och tillsammans med er som hänger i chatten på Twitch.

Powerplay ”Bobby5k 65kr” – 43.946 kr

Det här var ett system som inte ens sålde slut, utan landade på 50kr andelen. Bobby tackade dock för förtroendet och gav tillbaka nästan 20 gånger kostnaden för varje köpt andel!

Bomben ”Gigantens 87kr” – 278 971 kr

Giganten visar fortsatt bra form, många tolvor och nos på ensam vinnare sista tiden. På måndagskvällen när det erbjöds 300 000kr extra på bomben, hittar han dit och sätter den för nästan 300 000 kr. Wow! Största vinsten på Bomben i Stugan!

Missa inte att vi ständigt har andelar uppe på vår andelssida – in och leta upp din favorit bland våra spellägare!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se


Att vara med i ett andelslag på andelssidan

Du klickar på knappen på det laget du vill vara med i, då skickas du vidare till lagets andelssida på Svenska Spel och inloggning med Bank-id krävs. Här får du sedan bekräfta att du vill gå med i laget du valt. Vill du vara med så trycker du ok. Nu är du med i laget MEN för att vara med i spelet krävs det att du köper en andel. Det gör du genom att trycka på spelet som andelsläggaren lagt upp.

Här kan du sedan köpa dig en andel eller två beroende på hur många andelar du vill ha i spelet. Totalt från början finns det 50st andelar i varje andelslag. Du verifierar ditt köp genom att trycka bekräfta. Nu är du med i laget och har köpt en andel. Spelet hittar du sedan under mina spel på Svenska Spel när andelsläggaren har lämnat in kupongen. Sen är det bara att jobba in alla rätt.

Vinster

Vinsterna betalas givetvis ut proportionerligt. Har du fem andelar av 50 kommer du få 10% av vinsten medan en andel ger 2%. För att det ska bli lite cash kommer vi alltid leverera rader som kan ge ordentligt betalt. Vid eventuell vinst åker pengarna direkt in på spelarens egna spelkonto. Inga pengar är alltså kvar i bolaget utan man får köpa nya andelar varje gång det är ett nytt tips.

Det är inget att tveka på, in i något av våra lag så jobbar vi in 13 rätt tillsammans! Framtiden är vår! Låt oss spela tillsammans och bli en vinnare.

Vill du testa vårt reduceringsprogram?

Här har vi gjort en guide där du kan lära dig hur du använder vårt reducerat verktyg på bästa sätt. Här finner du en komplett guide till hur du använder dig av vårat reduceringsverktyg. Vi har delat upp det hela i 10 delar för att du lätt ska kunna komma åt den reduceringstyp som intresserar dig. Har du några frågor så är det bara att kontakta vår messenger på Facebook eller skriva en rad i vår Discordkanal.

Spellördag i Stugan

Lördagar är fantastiska och vi gör vårt bästa för att göra dem ännu bättre. Detta genom vår spellördag där vi via twitch streamar när vi jagar storkovan på V75, Stryktipset och en och annan pokerturnering som också slinker in. Under streamen brukar vi också göra vad vi kallar “on stream-system”, det vill säga system som vi bygger i streamen med all den senaste infon som finns tillgänglig.

Vi startar 13:00 och hålla på till 18-snåret där vi ibland förlänger för att få 13 rätt i den sena matchen. För bästa info vad som gäller så häng med på hemsidan eller i Facebook-gruppen som ständigt uppdaterar!

Här kan du läsa mer om poolspel och grotta ner dig i strategier, streckvärde och hur du går för hög utdelning.

Här kan du läsa mer om Stryktipset, hur spelar man Stryktipset och hur spelar man tillsammans med Stugan på Stryktipset?