HUR FUNGERAR EN VÄLKOMSTBONUS?

Olika typer av välkomstbonusar

När det väl är dags att starta upp ett nytt konto på en spelsida du fattat tycke för är det inte speciellt ovanligt att du blir erbjuden någon form av välkomstbonus. Den allra vanligaste odds bonusen som finns är den så kallade insättningsbonusen. Här erbjuds du som spelare att få en möjlighet att i flera fall minst dubbla din insättning upp till en viss summa. Detta är såklart ett kanonbra sätt att boosta dina pengar och därmed ha ytterligare en större spelkassa att röra sig med. En annan spelform som finns är riskfritt spel eller riskfria spel.

Här erbjuds du som ny kund att lägga en summa på ett eller flera spel utan att riskera dina pengar. Förlorar du sätts helt enkelt pengarna tillbaka in på kontot. Gratisspel med eller utan insättning är också tillämpade bonusar där, det precis som det låter, gratis spel får erläggas i vissa fall utan insättning men desto oftare i samband med insättning. 

Spelbolagen har enligt de nya licenskraven 2019 möjlighet att endast erbjuda en bonus per konto och spelare. Denna nya verklighet har därför gjort flera av dessa bettingbonusar riktigt fina men fortfarande finns en del fällor att falla i.  

Insättningskrav

Innan det är dags att sätta fart och spela är det av yttersta vikt att ta del av alla insättningskrav som råder. Det är oftast dessa bestämmelser som bestämmer huruvida en bonus är bra eller rent av dålig. Några delar av dessa krav som bör snappas upp är omsättningskrav, minimum odds samt längd. Med andra ord kan en bonus med dubblering eller kanske till och med tripplad insättning bli svårfångad om omsättningskraven på bonusen är hög, lägsta odds högt samt tidsspannet att hinna omsätta allt detta är kort. 

Det är av yttersta vikt att alltid läsa det finstilta vad gäller bonusen innan du som spelare ger dig i kast med den. Mer om oddsbonusar läser du här.

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00