Europatipset

Invervju: Miljonmannen på EU

Vi pratar med mannen som delade potten på EU den 8/10 med Bengan!

Bengan stod för en enorm prestation när nästan 3 miljoner kronor spelades in till honom och andelsköpare den 8/10. Det fanns dock någon som imponerade ännu mer. På drygt 1000 rader satte Gabriel 13 rätt och han och en vän fick dela på nästan 3 miljoner kronor!

Ibland står stjärnorna rätt, vilket Gabriel och hans vän fick uppleva förra söndagen. När Fiorentina skickade in 1-3 på tilläggstid så var miljonvinsten ett faktum! Vi fick äran att prata med Gabriel, som sade följande om sin storvinst!


1. Först – Berätta om känslan att få sätta en sån här rad, det måste nästan vara obeskrivligt?

– Det var en extremt onaturlig känsla. Man har spekulerat i hur det ska kännas. Men det var nästan obehagligt.

2. Hur stor var raden och hur många var ni som spelade? Är ni flitiga poolspelare eller hämtade ni bara potten på första försöket?

Den var på 1150 kr. Det brukar vara jag och en till. Eller så brukar jag spela med en grupp 4 st. Denna gången så frågade jag först i gruppen om dom ville vara med, men dom hade så mycket åsikter och jag hade för bra känsla över raden. Så jag vägrade göra några ändringar. Så jag lämnade in kupongen själv. Men tyckte den var lite dyr så ringde upp min andra kompis som jag brukar lira med och frågade om han ville köpa in sig. ”Absolut sista gången” fick jag till svar.  Han ångrar sig nog inte. Och jag är Glad för hans skull också, vill jag tillägga. 

3. Hur gick tankarna i själva byggandet – Vilka var spikarna ni förlitade er på och vart låg det stora draget?

Roma och Psg var dem jag ändå tänkte att dom borde ha detta till ett ganska bra värde.

Lazio är det enda laget som jag haft en matchtröja ifrån. Så där gick jag på känsla och spikade Svennis grabbar.

Kalmar var en lite rolig gardering, då jag endast tog med dem för att dom skrällde i hockeyn senast.

4. Vi noterar att ni hade en klassisk ”Gubbe” mellan Napoli och Fiorentina. Vad gjorde ni när Fiorentina skickade in 1-3 i slutskedet och miljonvinsten var ett faktum?

Jag minns att jag ville inte ändra på ett enda beteendemönster. Så jag fortsatta Spela onlinespel genom hela omgångens nervositet. Sedan fick jag kontinuerlig uppdatering via en kompis som satt och ”Gibbade” med mig. För titta vågade jag inte göra.

Men visst kom det en rysning genom kroppen när allt var klart. Samtidigt extremt svårt att ta in.

5. Var ni iskalla och bara väntade ut kupongen, eller ”hedgades” det något på sista matcherna för att hålla hjärtat i styr?

Inget Hedgades. Var ”trygg” i min 2:a på Fiorentina, haha! 

6. En fågel viskade i våra öron att du hänger en del i stugan – Hur länge har du varit med oss?

Både ja och nej. Dom i spelgruppen följer er varje omgång. Och tar in kloka analyser. Jag hoppade med nu när jag fick reda på att det var just vi 2 som satt 13 rätt. För att önska grattis och småfira lite med någon där på nattkröken. 

7. Vad har du för favoritlag ute i Europa och vad tror du om resten av säsongen för det/de lagen?

Jag är ganska neutral om jag ska vara ärlig. Jag gillar att kolla på fotboll när jag har bettat. Jag gillar så klart att hålla mig uppdaterad. Jag gillar även att se fotboll live. Måste jag välja något lag så blir det Arsenal numera och Lazio.

8. Till sist – Vad har du/ni för visdomsord och tips att dela med er av inför kommande rundor?

Överanalysera inte. Gå på magkänsla, och satsa både tryggt och konstigt. Tillslut möts dessa element och man hittar 13 rätt vid rätt tillfälle. Uppenbarligen. 


Återigen ett stort grattis till Bengan, köparna i det laget och framförallt till Gabriel och hans vän!