Jeppsson vann 9 miljoner i Stugan-tröja!

Christian Jeppsson skrev under onsdagsnatten historia när han tog hem den näst största svenska vinsten i en pokerturnering på nätet genom tiderna, cirka 9 miljoner kronor. Han firade direkt med att kliva in i Stugans live-stream!
– Det är jävligt sjukt, det är svårt att fatta det! konstaterade ett lyckligt pokerproffs.

Christian ”Eisenhower1” Jeppsson är ett av svensk pokers mest meriterade pokerproffs. Han har funnits med i världseliten i över ett decennium och var 2015 rankad världsetta på online turneringar. Men den 20 maj 2020 slår alla tidigare datum i pokerkarriären. Under onsdagsnatten stod göteborgaren för en fantastiskt prestation när han vann den prestigefulla turneringen WPT Online Championship hos Partypoker. De 3 000 dollarna i inköp förvandlades till nära 924 000 dollar efter en deal heads up med ryssen Viktor Ustimov. Den överlägset största vinsten i karriären.
– Det är tre gånger så mycket som den största vinsten tidigare. Pengamässigt betyder det extremt mycket, man får en rejäl buffert. Det behövs för det finns liksom ingen pension att falla tillbaka på.

Det var en märkbart lycklig, men ändå karaktäristiskt samlad, Jeppsson som direkt gästade Stugans stream när vinsten stod klar. Se klippet HÄR! Och han gjorde ingen hemlighet om nyckeln till framgången när han stolt visade upp sin stugan-tröja.
– Jag har en väldigt fin tröja på mig. Jag har spelat i den hela veckan och den har bjudit på en extrem tur. Den är perfekt för man kan liksom gömma hakan i den också…

Som i en smärre chock försöker Christian Jeppsson förklara känslorna:
– Det känns så jävla kul att man fick gå hela vägen och inte falla på någon sjuk bluff som ska förstöra allt. Det är svårt att fatta det. När jag vaknar imorgon kommer jag säkert undra om det bara var en sjuk dröm.

Genom tiderna är det bara Viktor ”Isildur1”Blom som någonsin har vunnit mer i en pokerturnering på nätet när han vann nära 1,1 miljoner dollar i SCOOP Main Event 2013. Men trots de gigantiska prissummorna på nattens finalbord kände sig Jeppsson tämligen lugn under spelets gång.
– Jag vann en stor pott rätt tidigt och fick en klar chiplead. Den enda gången jag blev nojig var när jag torska med AK mot 88 när vi var sex kvar. Men det kändes inte som folk riktigt vågade göra saker som de kanske brukar på ett vanligt finalbord. Så det blev jag och ryssen (Ustimov) som fick öppna många potter relativt ohotade.

De två tog sig också planenligt till heads up där de gjorde en deal och spelade om titeln och 10 000 dollar. Jeppssons fick ändå nära 60k dollar mer än Ustimov till slut då han hade betydligt mer marker när de klev in heads up.
– Det var skönt att göra en deal, jag hade ingen lust att spela om 300 000 dollar som skiljde mellan ettan och tvåan.

Vart pengarna ska gå har Christian inte svårt att svara på.
– Vi håller på och bygger hus i Indonesien just nu och det ska ju betalas. Så det var väldigt passande det här…

Den närmsta framtiden har han av naturliga skäl inte hunnit tänka igenom, men pokern kommer att tuffa på och Jeppsson sneglar direkt åt nya turneringar.
– Jag ser att det går en 2k här nu, jag lär ju ändå inte kunna sova på några timmar så jag kan lika gärna kliva in. Eller nä, jag ska ju spela golf imorrn så jag kan inte spela en 2-dagars…har jag på mig Stugan-tröjan på banan imorrn så räknar jag med ett par hole in ones!

25 maj 03:00
Johan Dahl
Liverpool – Chelsea
Underspel
3.40
25 maj 03:00
Johan Dahl
Liverpool – Chelsea
Underspel
3.40
25 maj 03:00
Liverpool – Chelsea

Spel:

Underspel

Odds:

3.40
25 maj 03:00
Liverpool – Chelsea
3.40

Spel:

Underspel

Spelbolag:

16 maj 13:00
Johan Dahl
PSG – Dortmund
Vinnare
1.87
16 maj 13:00
Johan Dahl
PSG – Dortmund
Vinnare
1.87
16 maj 13:00
PSG – Dortmund

Spel:

Vinnare

Odds:

1.87
16 maj 13:00
PSG – Dortmund
1.87

Spel:

Vinnare

Spelbolag:

15 maj 19:30
Johan Dahl
WBA-Newcastle
Vinnare
2.03
15 maj 19:30
Johan Dahl
WBA-Newcastle
Vinnare
2.03
15 maj 19:30
WBA-Newcastle

Spel:

Vinnare

Odds:

2.03
15 maj 19:30
WBA-Newcastle
2.03

Spel:

Vinnare

Spelbolag:

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gambling Cabin © 2020 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00