Pokerstars Ko Week

KO Week På Pokerstars

Mellan den 2 Juni-5 Juni så kör Pokerstars KO Week

Summering av Scoop 2022

Scoop avslutades nyligen och för stugans del var det vår magiker Jerry som bar laget på sin rygg. Med dubbla titlar kan han verkligen gå rakryggad. Segrarna kom i 1050$ NL Omaha HiLo och 11$ Texas Holdem 6-max Turbo. Prissummorna landade på 28,101$ samt 11,149$. Noterbart är att även Bengan, Giganten, Bobby och Timman faktiskt tog sig till dag två i ett antal event, men det bar tyvärr inte frukt. I övrigt så uteblev det med svenskar på finalbord i Main Event, men Johan5390 tog åtminstone en tredjeplats i 1050$ PLO Main Event för cirka $59K .

Nu kanske ni tänker att vi tar sommarlov, men det gör vi såklart inte. Streaming fortsätter och planen är att fortsätta de uppskattade community-turneringarna med biljetter till större turneringar i potten. Så håll utkik i facebookgruppen eller vårt veckoschema för mer information kring det.

Saknar du konto på Pokerstars, så kan du få 8$ helt utan insättning här

Knockout Week

Schemat är kort och intensivt. Med ett relativt stort spann på inköpsnivåerna så passar KO Week utmärkt för alla plånböcker. Det billigaste eventet kostar 5.5$ och det dyraste landar in på 1050$. Totalt sett så körs det 41 turneringar under veckan. Schemat ser ni i bilden nedan.
KO Week Pokerstars

Vi ses vid pokerborden,
The Gambling Cabin