Perrymejsen Resa och blogg 2021

Livet på en rulle – Pokerbloggen

Jerrys pokerblogg

Söndagspasset är avklarat och vi lever på en frirulle. Break-even och en dag2 i BB55 som startade med 22000 spelare är nu nere på under 400. Jag önskar jag kunde skriva att jag var CL. För det var jag större delen av slutet på dag1. Med 15 min kvar fick jag in det i en oundviklig spot mot en vild person med JJ v QQ och en shorties KJs. Lyckades inte trolla till mig en enoutare och fick där med se potten på 5.5M (220 startstackar), gå åt fel håll. Men, vi lever. 1.8M tillbaka på bb50k och ett första pris på nära 100k$. Drömmen lever!

I 530 versionen av samma turre fick vi se en smutsig river för CL-pot. QQ > KK för 1.5M chips (60 startstackar). Den hade inte varit tråkig att hålla med 150 gubbar kvar.

I övrigt cashades det i de flesta majors på stars. Det var bountysöndag så alla majors var i Knockout format. Gjorde till och med ett inhopp i Sunday Storm för första gången på mycket länge och lyckades bygga stack och casha, för att sedan crasha.
Mvh Poet.

Blev ju även ett par pass i veckan. Måndagen började med dag2 i 1k 5Mille garren som jag skrev om i förra inlägget. Ingen lycka där. Istället lyckades jag bygga stack och ta mig till dag2(tisdag) i 1k Progg. Turneringen hade 1M Garanti och den garren slaktades. Väl dag2 fick jag jobba på fint men drömmen dog tyvärr när jag 4betslastade 66 rakt in i CLs AA med 24 gubbar kvar.


Istället kom deeprunnen i en Bingoturre! Jag tog mig till finalbordet i BB215 och krossade fram tills vi var 3 kvar. Trots CL i drömlineup med 3 kvar lyckades jag inte åstadkomma någonting. Vann inte en hand mer eller mindre och fick nöja mig med en gedigen 3e plats för drygt 4k och en viktig bingobricka avbockad.

 

Chatta