Manchester United


SPEL

Speltid: Söndag 17.30
Odds: Man U -0,25 @1,92
Spelbolag: Bethard


Manchester United - Chelsea

Spel: Man United -0,25 @1,92 Bethard

Direkt i premiären så möts två lag som kommer att slåss om topp 4 och därmed platser till CL. Matchen spelas söndag 17.30 så passar perfekt till stugans söndags-pokergrind. 

Man United har vi kritiserat länge. Ole Gunnar hade ett tillfälligt uppsving när han kom men avslutningen var mer eller mindre katastrof. Det finns stora frågetecken för hur han kommer att klara sig i rollen, så en bra start är livsviktig. Jag såg några matcher med dem på försäsongen och även om det ska tas med en nypa salt så såg det riktigt bra ut.

Nu har de fått in lite nya spelare i Maguire och Wan-Bissaka som känns som två vettiga värvningar. Truppen ser intakt ut och förväntar mig bästa möjliga elva.  

Det ska bli spännande att se Chelsea denna säsongen. Utan sin härförare Hazard och med Frank Lampard tillbaka i klubben som manager. De har värvat in Pulisic som ersättare och även förstärkt lite på bredden. I premiären kommer är de 50/50 att sakna sin andra superstjärna Kante som är småskadad och “We don’t want to rush him back.”

Jag tror att det är ett bra läge att gå in på Man United här. Gillar vad jag sett på försäsongen, bra värvningar och fullt lag. Med Hazard och troligt Kante borta kan det blir tuffare för Cfc i premiären. 

Spel : Man United -0,25@1,92 Bethard

//Bengan

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Senaste speltipsen