Artikelserie andelsläggare bild

Tally: Jag gör helgalna system på Stryktipset

För att ni ska få lära känna våra andelsmagiker lite närmare, så gör vi här en artikelserie där vi har intervjuat magikerna. Vi släpper en artikel varje måndag i x antal veckor framåt. Först ut har vi Mikael Hernström, kallad Tally på andelssidan.

Hej!
-Hej 🙂

Vem är Tally?
-Mikael ”Tally” Hernström heter jag och är en galen, rolig samt spelglad 50+ are med glimten i ögat. Uppvuxen i Göteborg men bor numera i Kungsbacka 3 mil söder om Göteborg.

Vad har du för Intressen?
-Det som jag har som främsta intresse är magi, då jag har trollat i 24år. Tally är mitt artistnamn då jag var ute och jobbade. Nu har jag dragit ner på att vara ute och trolla. Men visst händer det att man tar nåt jobb ibland ????

Varför gillar du spel?
-Självklart spänningen och chansen att vinna lite extra pengar. Men i helst i spel där man själv kan påverka sitt spel.

Vilka egenskaper gör dig till en magiker inom spel?
-Här skulle jag säga mitt tålamod och inte ge upp, sen att våga lämna nån favorit och gå på sin egna magkänsla. Ibland funkar det ibland inte ????

När hade du hög puls senast?
-Puls hehe hmmm efter så många år har jag ingen ???? Jo men senast så var det faktiskt för några veckor sen då jag hade chans på att bli ensam vinnare på Europatipset där jag hade Getafe som vinnare men dom förlorade med 2-1.

Favoriter inom spel?
-Tipset samt poker är det främsta jag gillar men under kontrollerade former. Är ju väldigt lätt att det kan skena iväg om man inte har kontroll över sig själv.

Favoritdjur?
-Fiskar 😉 (poker-skämt) nä det är katt som jag har som favorit

Pizza eller hamburgare?
-Pizza

Hur gick det förra veckan med systemen?
-Förra veckans känsla var att stryktipset skulle bli lurigt men så blev ju inte fallet ???? slutade med att det blev 10 rätt utan utdelning. Men onsdagens EU slutade med 2 st 12:or drygt 10K in. I söndags så hade jag en känsla att en del favoriter kan få det tufft och kommer att spela därefter.

Hur är känslan inför veckans rundor?
-På lördag så är det Jackpott och hoppas man kan få se till det ordentligt. Så känslan är oftast positiv.

Vad kan jag som köper in mig i dina lag förvänta mig?
-Man kan inte förvänta sig nått av mig haha. Jodå det man kan förvänta sig är att jag oftast lägger system som ligger runt 40kr-90 kr för att det ska vara kul att vara med på lite mindre summor och även ha chansen att vinna lite större. Man vill ju inte få 13 rätt med en utdelning runt 6K-10K

Kan bli en del helgalna system ibland, men ändå med ett tänk. Oftast så gör jag 1-3 spikar med resten halvgarderingar. Sen en sak som alla måste veta, finns INGA garantier att man ska vinna. Men självklart lägger jag system för att försöka att hitta raden som ger bra utdelning.

Så ni som köper, ha tålamod så hoppas vi på att det smäller till ????

Tack för intervjun och lycka till!

Var med i Mikaels andelar här nedan!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Chatta