Cavanazzi bild

Milanoderby

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Förra veckans rekar 3/3. Skönt att studsa tillbaka efter veckan innan där man hade 2/5, brrrrr.

Milanoderby stundar i helgen och Milano dukar upp till fest. Positiva tongångar i både Rossoneri och Nerazzuri delarna av staden efter Milans sena uppryckning och Inters hela säsong.

Som alla vet så lever derbyn sitt eget liv och jag tror därför att det blir jämnare i matchen än vad tabellen visar. Otroligt viktigt för Milan att Zlatan kommer tillbaka här med sin pondus och vinnarmentalitet, annars kan det märkas. Det är inte för inte som han avgjort otaliga derbyn genom åren och fruktas av alla lag som möter honom.

Annars har ju en gubbe som Hakan Calhanoglu vaknat till och sett riktigt fin ut såhär ett par veckor efter Zlatans intåg. När Hakan kom fram minns jag hur man förundrades över hans fantastiska tillslag på bollen. Främst tänker jag på frisparken mot Dortmund från 40 meter där han väljer att gå på skott. Klopp som rattade Dortmund för tillfället bara garvade och skakade på huvudet när Weidenfeller i buren var chanslös. In på Youtube om ni inte vet vad jag pratar om.

Nu får vi se i helgen om Napoli har fått nytt liv, vilket vore fint för egen del inför en stundande Italienresa i april. Lecce hemma ska i sådana fall vara en mumsbit.

Helgens rekar
Lazio rak 2:a till @1.77 på Bethard. Tror Lazio fortsätter segra och att Parma här blir lite för tunna. Det fina med Parma är att de antagligen kommer gå framåt och bli straffade av målmaskinen Immobile(vilken säsong han har).

Måste ju ha (minst) ett lir i derbyt. Båda lagen gör mål till @1.80 är bra. Milanoderbyn är sällan målsnåla affärer. Liten passus där att när Milan varit så jäääääävla dåliga på senare år har det varit tajtare. Här känns det som att Inter har mer att förlora och Milan lär gasa på och ge det en chans.
Sen såg jag head-to-head mål mellan Christian Eriksen och Zlatan med Eriksen som oddsfavorit. Lägger en önskepeng på Zlatan till 5.75(obs. odds 1 om inte båda startar).

Sassuolo gillar jag borta mot SPAL. 2.55 för raka 2:an och 1.87 för DnB. Inte förlorar väl fina Sassarna mot SPAL väl? Känns inte så.

Söndag 9/2, kl 12:30 Spal – Sassuolo
Sassuolo rak 2:a till @2.60 Bethard och @1.87 för DnB Svenska Spel

Söndag 9/2, kl 18:00 Parma – Lazio
Lazio rak 2:a till @1.77 på Bethard.

Söndag 9/2, kl 20:45 Inter – Milan
Båda lagen gör mål till @1.80 Svenska Spel
Head-to-head, Eriksen – Zlatan. Zlatan @5.75 Svenska Spel

Jag rattar in Hellas – Juventus på lördagen och derbyt på söndagen.
Ha en bra spelhelg vänner, och glöm inte få eran dos av Italien.

Ciao, Cavanezzi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDJTIxLS0lMjBUcnVzdEJveCUyMHdpZGdldCUyMC0lMjBSZXZpZXclMjBDb2xsZWN0b3IlMjAtLSUzRSUyMCUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIydHJ1c3RwaWxvdC13aWRnZXQlMjIlMjBkYXRhLWxvY2FsZSUzRCUyMnN2LVNFJTIyJTIwZGF0YS10ZW1wbGF0ZS1pZCUzRCUyMjU2Mjc4ZTlhYmZiYmJhMGJkY2Q1NjhiYyUyMiUyMGRhdGEtYnVzaW5lc3N1bml0LWlkJTNEJTIyNWQxYjA4MzhjN2IzMjAwMDAxMzdjMjM3JTIyJTIwZGF0YS1zdHlsZS1oZWlnaHQlM0QlMjI1MnB4JTIyJTIwZGF0YS1zdHlsZS13aWR0aCUzRCUyMjEwMCUyNSUyMiUzRSUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZzZS50cnVzdHBpbG90LmNvbSUyRnJldmlldyUyRmdhbWJsaW5nY2FiaW4uc2UlMjIlMjB0YXJnZXQlM0QlMjJfYmxhbmslMjIlMjByZWwlM0QlMjJub29wZW5lciUyMiUzRVRydXN0cGlsb3QlM0MlMkZhJTNFJTIwJTNDJTJGZGl2JTNFJTIwJTNDJTIxLS0lMjBFbmQlMjBUcnVzdEJveCUyMHdpZGdldCUyMC0tJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta