Möt Baselinebetting

Lär känna Adam Perleroth, även känd som Baselinebetting

Vem är du?

Jag är Adam! Kort och gott, en totalt sporttokig kille på 29 år, bosatt med min sambo i metropolen Borås. Jag har idrottat hela mitt liv, och har en ruskig talang för bollsporter. Tyvärr, som för så många andra, så satte en korsbandsskada stopp för min spikraka karriär mot toppen av fotboll, eller varför inte tennis. Skämt och sido, jag är sporttokig, och älskar sport i nästan alla dess former. Jag har ägnat de senaste tio åren åt sportsbetting i någon form. Till en början genom spel på nästan uteslutande tennis.

Sedan fem år tillbaka har jag även jobbat inom branschen som projektledare för olika bettingprojekt, och lite samma roll har jag precis tagit i stugan med förhoppningar om att lyfta plattformen ännu ett steg!

Vad har du för intressen?

Som ovan nämnt har jag sedan så länge jag kan minnas älskat sport. Framförallt älskar jag att tävla. Gå ut och springa för sakens skull har jag svårt att motivera mig till, men har jag någon jag ska springa snabbare än, så ändras min inställning radikalt. Jag är världens sämsta förlorare och en ännu sämre vinnare. 

Utöver mitt osunda intresse för sport, så är jag troligen vad dagens ungdomar skulle kalla för en ”boomer”. Det vill säga en människa som gillar datorspel, men som egentligen är för gammal för att ödsla tid på sånt. Men, tyvärr, så lägger jag hel del tid på FIFA, CSGO och annat trams. 

Sist men inte minst så älskar jag att fiska och spela golf, och på detta läggs stora delar av vårt lite varmare halvår!

Varför gillar du spel?

Bra fråga faktiskt. Jag såg bara en möjlighet att via spel på tennis strax efter gymnasiet dryga ut kassan lite, och sedan har det bara fortsatt. För ett par år sedan tappade jag min edge mot spelbolagen på tennis och har sedan dess mest ryggat folk till framgång. Varför ödsla energi när man bara kan luta sig tillbaka och kopiera ett gäng andra genier som gör jobbet åt en? 

Efter ett par år boendes på Cypern så återvände jag till Sverige för två år sedan, och fastnade väldigt fort för Svenska spels poolspel. Sedan dess har jag pluggat stenhårt inför varje omgång och framförallt omgärdat mig av ruskigt duktiga poolspelare. Kanske rentav några av Sveriges bästa, för att lära mig hur man ska komponera bra rader, och framförallt hur man rent matematiskt ska utvärdera olika rader. 

Ihop med poolspel har jag den senaste tiden också spelat väldigt mycket på olika specialspel, så som bollinnehav, hörnor, antal avslut osv, med goda framgångar. Just nu tycker jag spel är roligare än på länge faktiskt. Jakten på att vara ensam med 13 rätt är ju pulshöjande, det ska man inte sticka under stolen med!

Vilka egenskaper gör dig till en magiker inom spel?

Oj. Svårt. Men likt jag hade ett högöga över fotbollsplanen från min innermittfältsposition, så tror jag även att jag har ett väldigt bra öga för olika tendenser inom spel. När jag spelade på tennis som mest, så var den stora majoriteten av mina spel LIVE, och helt och hållet baserade på vad jag såg med mitt egna öga under matchens gång. Det vill säga, jag kunde läsa av olika spelares reaktioner och ihop med att jag visste hur i stort sett varje spelare fungerade mentalt, hitta otroligt fina värden på olika liveklienter.

Idag är jag mer av en spelare som går rakt på värden baserade på underliggande statistik. Så mitt svar på frågan får nog bli att jag har 10 års erfarenhet av spel och således är duktig rent spelteoretiskt, men också att jag har ett bra öga och god analysförmåga i att läsa av olika typer av matchbilder.

När hade du hög puls senast?

Chelsea spelade fotboll för 48 timmar sedan. Så mitt svar blir för 48 timmar sedan.

Favoriter inom spel?

Mina favoriter inom spel är främst tennisspelare som troligen ingen annan vet vilka dom är. Den första värd att nämna är en ryss vid namn Alexander Kudryavtsev. Det var en riktig profil på de lite lägre tourerna i tennis. Han hade en grundtalang som var ruskigt fin, men en skalle som var totalt trasig.

Med dessa två saker kombinerade så hände det väldigt ofta att Alexander gick upp i ledningar i matcherna, men om något gick emot honom så tiltade han direkt, och alltid stenhårt. Således satt jag alltid och kolla på Alexanders matcher LIVE, i väntan på det totala psykbrytet. När detta kom, så fick man alltid enorma överodds på motståndarna och i stort sett alltid gick spelet hem. Jag minns även en gång efter en match i Tjeckien, när Alexander gjorde en vinnarintervju, och samtidigt beställde in en stor stark öl som han avnjöt 4 minuter efter inslagen matchboll. Jag saknar honom.

Det finns ett gäng andra liknande namn, men Alexander är nog min etta på listan.

Favoritdjur?

Utan tvekan hundar. Människor förtjänar egentligen inte hundar, dom är för bra för oss.

Pizza eller Hamburgare?

Hmm. Tufft. Jag skulle säga att generellt så är nog en Pizza bättre, men en riktigt högklassig hamburgare slår alltid högre än en pizza. Problemet är väl att en riktigt högklassig hamburgare tyvärr ersatts med snabbmatsvarianten.

Vad kan jag som köper in mig i ditt lag, förvänta mig?

Jag har pratat väldigt mycket om tennis ovan, men faktum är att fotboll är den sport jag kollar otvivelaktigt på mest, i synnerhet de senaste åren. Jag konsumerar iallafall 15-20 matcher per vecka, i allt från stora toppligor till europeiska turneringar, och en del matcher i Ederdevise, Championship med mera.

Som ovan nämnt så har jag dessutom de senaste två åren gått i ”pool-proffsens” skola och haft andelar i mindre privata system lagda av riktigt vassa profiler, och således sett hur dom jobbar och samlat på mig nyttiga kunskaper om hur man går vinnande på denna otroligt tuffa spelform.

Du kan således vänta dig slagkraftiga system från en mycket påläst person som alltid lägger sin själ i allt denne tar sig an. Vidare så har jag även ett enormt kontaktnät, där mycket information går att utvinna, och som sedermera kan hjälpa mina system mot storvinsterna. 

Till sist vill jag dock säga att mina system siktar mot högre utdelningar i den mån det går. Söker du många, mindre vinster, så är jag med stor sannolikhet inte rätt man för dig.


När Adam släpper sina andelar hittar du dem som vanligt på andelssidan. Adams andelar hittas under namnet Baselinebetting.

Följ Adam på Twitter här!