Kim Holgersson

Möt Kim Holgersson

Kim Holgersson, ny andelsläggare i Stugan från och med Premier League starten.


Vem är Kim?
Jag är 33 år gammal. Tidigare hockeyspelare som efter en karriär på nästan tolv år valde att lägga rören på hyllan. Största meriten är Tv-pucken 2002. Bor idag ca. 10 mil norr om Göteborg och arbetar inom lager och transportsektorn. Har tidigare bott fem år i Norge innan min fru och jag flyttade hem.

Hur kommer dina system att se ut?
Jag gör system från smått till stort. Kör matematiskt Stryktipset och Europatipset. Powerplay står mig nära till hjärtat eftersom jag själv spelat hockey i många år och fortfarande följer hockeyn på nära håll.

Hur kan vi förvänta oss att systemen ser ut?
Mina system är helt matematiska. Jag går gärna både emot och med favoriter. Ibland och ibland inte kan även ”kiosksystem” komma att lämnas in. Allt beror på känslan och omgången som löper.

Var lägger du ribban?
Eftersom jag är tidigare hockseyspelare så är självklart ribban högt lagd och målsättningen hög! Drömmen är att lösa 13 rätt. Har nått både 11 och 12 rätt många gånger men nu jäklar ska vi nå 13 rätt…

Hur väljer du tecken?
Tecken väljs efter att inhämta information men också efter egna tankar och ideér.

När får vi se dina system på andelssidan?
Jag kommer att spela Europatipset när det finns värde och intressanta matcher men självklart också när det vankas Jackpot. Stryktipset kommer att spelas varje lördag. Powerplay kommer att spelas så mycket det hinns denna säsong.

Hur ofta kan vi förvänta oss 13 rätt?
I ett matematiskt system i de klasser jag spelar så hoppas jag att vi kan möta 13 rätt redan under hösten.

Hur mycket kommer andelarna att kosta?
Mellan 80:- och 235:- per andel på Stryktipset och Europatipset. 50 andelar och max 5 andelar var. Powerplay kommer att kosta mellan 130:- och 150:- per andel. Powerplay lämnas alltid in X10.

Kims 156kr Stryktips till på lördag 14/8 hittar du här!


Vi hälsar Kim välkommen till Stugan och Kims andelar hitta du på andelssidan under Stugans Musketörer med namnet Kims.