SSL Bild

Mullsjö – Visby

SPELTIPS

Speltid: 17.00 24/11 Söndag
Odds: @1.72
Spelbolag: Coolbet

Spela på Visby +5.5.

Mullsjö AIS tar under söndagseftermiddagen emot nykomlingarna från Gotland och jag tycker att Coolbet övervärderar hemmalaget en hel del här.

Visby har förvisso inte haft någon glamorös inledning av sitt SSL äventyr utan det har synts i spelet att nästan hela laget saknar erfarenhet på denna nivå. Nu har man dock gjort tre bra matcher i följd där dem två senaste har genererat 6 poäng.

För Visbys del så handlar det om att vinna rätt matcher så att man kan hålla sig kvar och även att spelare som Viinamäki, Broby och Bolin får hålla sig skadefria. Mullsjö är ett lag som troligtvis är bättre än Visby på dem flesta positioner så att man åker till smålandsskogen och tar 3 poäng är nog långt borta men jag har också svårt att se hur Mullsjö ska kliva in på planen och krossa Visby i 60 minuter.

Hemmalaget hade en ganska stor omsättning i sin spelartrupp samt att man tappade i princip hela lederstaben. Nu har man börjat få i ordning på spelet men när både headcoach och assisterande fick lämna för ett par omgångar sedan (för att sedan dyka upp i andra lag) så ställer sg nog många frågan hur föreningen och laget mår just nu. Personligen så tror jag inte att det i det långa loppet inte kommer ha så stor påverkan utan man har fått in Elf i båset som en nödlösning och det är nog bara positivt.

Mullsjö har en bra blandning av både spets samt bredd i sin trupp och framförallt är det nyförvärvet Zaugg som varit så bra som man förväntat sig. Kan Mullsjö hålla sin trupp skadefri så är det inte omöjligt att man kommer att slåss om en topp 4 placering.

Med all rätt så är Mullsjö stora favoriter i denna match och precis som för de flesta lagen så är allt annat än 3 poäng mot Visby ett underkänt betyg.

Jag håller dock inte med om att det skiljer 6 mål mellan dessa lag just nu och väljer därför att kliva in på Visby +5.5 till oddset 1.72 hos Coolbet

/Emil

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta