Bonus-Ny-kund

Nya Bonusar för alla!

Det var länge sedan vi skrev ett inlägg om bonus, men nu är det ett bra läge med tanke på licensebytena som skett i ett par olika bolag. Vi tar och går igenom det bolag och bonusar som finns tillgängliga på nytt!


📍  Nya Expekt

Bolaget som pressat ut marknadens bästa bonus i form av 1500kr i freebet till nya kunder under många år bytte licens den 5 december i år. Det innebär att samtliga konton avslutades och vi har möjligheten att på nytt signa upp ett konto och utnyttja välkomsterbjudandet på 100% upp till 1500kr i Freebet. Fantastiskt!

💥 Öppna konto här och ta del av bonusen via Stugan!


📍  LeoVegas

Detsamma gäller siten LeoVegas som ägs av samma företag och går under samma nya licens. Vill man hellre ha 100kr i Freebet hos LeoVegas så kan man återigen öppna ett konto där och utnyttja det erbjudandet. Båda siterna har som bekant Kambi som ses som den bästa providern där ute just nu.

💥 Öppna konto hos LeoVegas här och hämta ditt Freebet!


📍  Bethard

Ett liknande licensbyte gjordes av Bethard i slutet av Oktober 2022. Ingen behöver registrera sig på nytt här. Tog man sitt välkomsterbjudande innan detta datum, så har man möjligheten att plocka deras bonus på 100% upp till 1000kr igen!

Bra site som efter ett par år med ett sämre oddsutbud nu har samma provider som Betsson. Räkna med att det kommer en och annan rek från stugan här framöver. Så passa på att klippa Bonusen nu!

💥 Öppna konto hos Bethard här och få 100% upp till 1000kr i Bonus!


👉   Stugans samtliga oddsbonusar hittar ni här