Bäst bonus just nu

Nya och bättre bonusar!

Restriktionerna är släppta och här är de nya, bästa bonusarna!

Äntligen börjar världen jobba sig tillbaka mot det någorlunda normala efter en lång tids kamp mot COVIC-19. Detta gäller även sportsbettingmarknaden och efter regeringens beslut om att lyfta på restriktioner kring spel så kan spelbolagen nu återgå till de bonusar man erbjöd innan pandemin. Vi vill dock vara väldigt tydliga med att även om bonusarna nu är större och smaskigare igen – så ska du som spelare fortsätta spela ansvarsfullt och enbart med pengar du eventuellt har råd att förlora.

Coolbet – Ny bonus 500 kronor

Coolbet är ett bolag vi lyft den senaste tiden och detta med rätta. Oddsen hos isbjörnens spelbolag är allt som oftast ruskigt marknadskraftiga och det är väldigt vanligt att man inför varje helg hittar bäst odds hos just Coolbet på de flesta matcherna i Premier League, Serie A och de andra toppligorna. Är man ett fan av Coola trippeln som Bengt Sonnert postar varje vecka så är ett konto på siten nästintill ett måste, eftersom att Bengt väljer ut spel med extra högt värde hos just Coolbet.

Nu är ett utmärkt tillfälle att ta del av Coolbets höga odds eftersom att bonusen från och med idag, 15:e November, inte längre är 100 kronor. Nu erbjuds istället nya kunder upp till 500 kronor i sportsbetting-bonus!

Registrera dig på Coolbet och hämta 500 kronor i bonus här!

Betway – Ny bonus 1000 kronor

Betway är en avstickare blanda alla spelbolag och även om varumärket kanske inte är megakänt i Sverige hos den vanlige svensken så är det på den internationella marknaden en jätteaktör. Betway jobbar tätt med esporten och ligger i framkant på mycket som väntas explodera i framtiden. Varje enskild dag så erbjuder Betway dessutom kunder extraboostar på allt från fotboll, till ishockey, till esport och mer därtill, vilket ger kunder på siten ett fint mervärde.

Betway har tagit bort sin bonus på 100 kronor och ersatt den med en bonus som är tio gånger större. Nya spelare erbjuds nu alltså 1000 kronor i bonus vid registrering, vilket i skrivande stunds faktiskt är en av de klart största sportsbettingbonusarna man kan få tag på.

Öppna ett konto på Betway och få upp till 1000 kronor i bonus HÄR!

Bet365 – Ny bonus 1250 i spelkrediter

En lista kan aldrig bli helt komplett utan världens största spelbolag, bet365. Även om oddsen inte alltid är högst så är utbudet helt överlägset. På bet365 kan du spela på allt från Champions League-finaler till finska ligamatcher boboll. Dessutom är BET365 på livebetting helt överlägsna i både utbud per sport och i antalet marknader per match. Gillar du livespel generellt så är BET365 något som måste användas.

Bonusen på bet365 är upp till 1250, i spelkrediter som man valt att kalla det. Spelkrediterna kan placeras på vad du som spelare än önskar och kan tolkas som ett riskfritt spel. Alla vinster betalas ut, men krediterna behåller BET365.

Enkelt uträknat:
Lägger du 1250 spelkrediter på en trippel till 10.00 i odds så blir den totala utbetalningen 12500 kronor. Detta tas sedan minus spelkrediterna (1250) och slutsumman blir 11250 rena kronor som du som spelare erhåller och som som spelare kan plocka ut till ditt bankkonto.

Hämta dina 1250 spelkrediter på BET365 HÄR!

William Hill 500 kronor FREEBET

William Hill är ett bolag som glömts bort lite på senare år men som fortfarande är enorma utanför sveriges gränser. I Storbritannien framförallt vet nog mer eller mindre varenda människa ett eller annat om varumärket. Sedan en tid tillbaka övergick svenska William Hill till att använda sig av Kambi som oddsleverantör. Det innebär per automatik att William Hill får ett väldigt bra utbud i klass med Unibet, Leovegas, ATG och andra kambi-bookies.

Har du inte testat William Hill och söker en ny kambi-sida eller bara vill vidga dina vyer så är läget nu perfekt, eftersom att William Hills nya och förbättrade bonus är ett fin-fint freebet på 500 kronor!

Hämta ditt Freebet på 500 kr hos Wiliiam Hill HÄR!

Den här posten kommer att uppdateras löpande i takt med att fler förbättrade bonusar lanseras!

 

Våra övriga erbjudanden hittar du under här under oddsbonusar

Chatta