Bengan fyller 40

Poker | Birthday Charity

Dagen vi alla har fruktat är kommen. Pappa poker fyller 40 nästa tisdag. Jag kommer troligvis vara tvungen att sluta med spel, börja lösa korsord, koka sylt och baka bröd innan solen går upp.

Men innan dess får vi ha lite kul, tanken för länge sen var att ordna ngn riktigt kul live-turnering på CC eller liknande och fira på bästa möjliga stugansätt, och sätta varandra ner vid pokerborden. Nu får vi skjuta upp det men världens bästa Manda Nguyen tyckte att vi skulle fira online istället. Vi stjäl hennes söndagsturnering på partypoker, streamar hela kvällen, tar ett glas hallonsaft i vemod och snackar gott tillsammans. Party addar även hela $840 till prispoolen som en tidig födelsdagspresent.

Poker för välgörenhet

Eftersom jag vill ha extra mycket kärlek på denna dystra dag så tänkte jag att vi skulle spela för ett par bra välgörenheter. Jag kommer att matcha inköpen till Cancerfonden & Suicide Zero. Turneringen kostar 11 bucks, blir det till exempel 200 inköp så blir det ca 20 k till vardera välgörenhet. Så säg till era vänner och familj, för varje hundring som ni spelar poker och har kul för (med chans att vinna fint), så skickar jag in 200 spänn till bra grejer.

Tid: Söndag 18/10 19.30.
Plats: Partypoker
Inköp: $11
Lösen: stugan
Re-entrys: Max 4
Addat: Hela $840 till prispoolen.

Streamtwitch.tv/thegamblingcabin från ca kl 18.30
Bössa: Vi öppnar en bössa om ngn vill ge en extraslant till våra ändamål.
Bountys: Det kommer vara lite bountys på mig och utvalda stuganvänner. Jaga oss ordentligt!

Chatta