NHL Experten bild

Red Wings – Hurricanes

God söndag,

Arizona-spelet mot Kings gav lite upprättelse för Wild-torsken. Övern gick inte riktigt hem men den raka segern var ohotad och visst borde Coyotes nog fanken ha hängt ytterligare en balja än de tre de gjorde. Hur som helst. Vi blickar framåt.

Det har varit ett oerhört splittrat schema i NHL den här veckan med 13 matcher ena dagen, två nästa och 14 därpå och så vidare. Ikväll bjuds vi på tre bataljer och även om jag lockas av att titta närmare på Arizona än en gång är det inte huvudfokus.

Det blir istället Carolina Hurricanes bortamatch mot Detroit Red Wings. Wings ser på förhand ut att sakna Justin Abdelkader, Trevor Daley, Danny DeKeyser och Anthony Mantha, där Mantha är ett tungt tapp som klev av i lördagens 1-5-torsk mot ett för säsongen uselt New Jersey Devils.

Carolina är i betydligt bättre form och har fem segrar på de sex senaste – jämfört med Red Wings fem raka nederlag. Hurricanes snittar fina 3,9 må framåt vilket jag gillar till ett sidospel. Svenska Spel ger fina 2,01 på rak Carolina-seger och 1,62 på moneyline-spelet, vilket är åtta respektive tio punkter bättre än Coolbet när de här orden skrivs.

Spelen följer nedan:

Match: Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes, 01:00 natten mot måndag svensk tid
Spel 1:
Carolina-seger (rak tvåa) @ 2,01 (Svenska Spel)
Spel 2: Carolina moneyline (seger inklusive förlängning och straffar) @1,62 (Svenska Spel)
Specialare: Carolina över 3,5 mål @ 1,92 (Coolbet)
Specialare: Carolina över 3,5 mål @ 1,92 (Coolbet)

//Sixten

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta