Cavanazzi bild

Serie A: Corona d ´Italia

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Blev inte mkt av förra veckans rekar pga Coronavirusets intåg på stöveln. Hann dock tyvärr med att missa Juventus-reken med hjälp av VAR. Det var ju annars upplagt för 1 eller 2–0 vilket jag rekade. Nu blev det 2–1 till Juve.

I Europa blev det som ni säkert vet kryss på San Paolo mellan Napoli och Barca. Drömmål av Mertens när han vek in och smekte in en insida i högra krysset. Ter Stegen fastfrusen och chanslös. Tyvärr räckte det inte hela vägen så DnB spelet blev ”bara” pengarna tillbaka. Fortfarande nöjd med oddset på spelet, och ett bra spel som sjönk i odds framåt matchstart. Juventus var i Frankrike och härjade igår och gjorde en svag insats mot Lyon. Ett bortdömt mål och nån situation som kanske kunde renderat i en straff var det bästa Cristiano och grabbarna kunde åstadkomma. Superfiasko om de inte vänder hemma på Juventus Stadium, vilket jag visserligen tror att de gör. Besviken över att de inte såg hungrigare ut eftersom de är bättre än Lyon på varje position.

Helgens rekar
Tittar på helgens matcher och den som sticker ut är givetvis Derby diÍtalia på söndagskvällen. Juventus – Inter och här behöver nog Inter minst en poäng om inte Scudettodrömmen ska fade:a långsamt ifrån dem. Jag har en tanke där.

Parma – SPAL rak 1:a @2.10 Bethard Söndag 15.00
Dags nu för Parma hemma. Kulusevski verkar vara påväg tillbaka och lär vara spelsugen. SPAL är fortsatt mindre bra och bör återigen få svårt.
Jag tar raka 1:an till 2.10 Bethard

Cagliari – Roma rak 2:a till 2.01 Bethard Söndag 15.00
Tror på Roma här. Man har visserligen match mot Gent i Europa League på torsdagen, och man bör självklart ha uppsikt över hur den matchen artar sig. Jag tänker på om det blir förlängning, skador etc. Mycket viktig match för Roma i ligan och Cagiari är fast i mittens rike. Bör finnas bättre motivation hos romarna.
Går på raka 2:an till 2.01 på Bethard.

Juventus – Inter DNB till 2.46 Coolbet Söndag 20.45
Så till söndagens pärla, vackra derby dí Italia. Jag har blivit så besviken så många gånger på Juventus på sistone. Inter +0.5 till 1.69 kryddat med Inter DnB till 2.46 blir mina val här. Jag hoppas Conte kan få pojkarna att krama ur allt för att hålla Scudettodrömmen vid liv. De får visserligen en dags mindre vila än Juventus i och med matchen mot Ludogorets. Jag kommer hålla lite koll på den ikväll, och utvecklingen där. Blir det som jag tror, en promenad i parken så går jag för Inter. Blir det tuffare så kör jag BLGM till 1.74 på Svs.

Ha en bra spelhelg, knäpp en Corona och håll en liten, liten tumme för min Italienresa i April.

Ciao, Cavanezzi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]