Sisyfos damrekar bild

Sisyfos Damrekar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][vc_column_text]Om förra veckan var Taburas så är all mat kvar på tallrikarna denna vecka. Det var bara uppförsbacke och jag böjer nacken och konstaterar att jag var snett på allt. Punkt. Men jag kör på nytt och vi hoppas på betydligt bättre utfall denna vecka.
Kvällens omgång innehåller många roliga odds.

(Starttid 18.59 på samtliga matcher)

Kristianstad-Linköping
Kristianstad börjar så smått visa vad de går för men har haft resultat som både går i dur och moll. Linköping hade en rejäl plump i protokollet mot Vittsjö men har också levererat vid flera tillfällen. En på förhand jämn och svår match. Kristianstad på hemmaplan till 3ggr känns mest intressant men det mest gynnsamma kanske är att avstå denna svåra match.

Kungsbacka-Limhamn/Bunkeflo
Kvällens bottenmöte mellan två lag som är väl förankrade i botten måste väl ändå bli en jämn historia? Nej det tror jag inte alls. 2.15 på Limhamn är plockpotatis och hämtpizza på samma gång. -1 på Limhamn är 4.30 för vinst för LB vilket också är ett kanonodds. Kvällens bästa odds får ni dock på vinst för LB!

Växjö-Kopparberg/Göteborg
Göteborg är favoriter och har ett bättre lag. 1.38 känns dock alldeles för dåligt. Trots allt finns kvalitet i Växjö. Men jag avstår helt då Växjö inte heller imponerat.

FC-Rosengård-Piteå
Veckans bästa kryss kommer här. 4.35 på två mycket bra lag. Försvarsstarka Piteå och Rosengård som fick en oväntad plump i protokollet. Men de envisas med Anja Mittag i startelvan och hon levererar inte. Som ni minns inför säsongen kunde de frågat mig om det…

Eskilstuna-Örebro
Svår match- Mitt favoritlag Eskilstuna levererar inte och någon gång får man inse att man helt enkelt inte hade rätt. De kan ändå vinna denna match men jag utgår från en jämn match och kryss.
Lycka till!

/ Sisyfos[/vc_column_text][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta