Fotboll-speltips

Fantasy Premier League med Stugan

Spela Fantasy Premier League med Gambling Cabin


Fantasy Premier League är stort i mångas liv just nu och så även i stugan. Vi har i samband med den här säsongens start gjort en lite större satsning på just fantasyn. Varje fredag under hela premier League-säsongen så kör vi en lunchsändning med start 12:00 på vår twitchkanal. Här har vi med oss fantasymagikern Samuel, som kommer med sina veckoanalyser samtidigt som han lär Bengan och Timman grundläggande strategier och hur man bygger upp en hållbar långsiktig plan för säsongen. Spelen som ligger i grund för våra sändningar är dels det klassiska FPL (https://fantasy.premierleague.com) men även spelen hos hårdsatsande Bethard, som kör säsongs vecko och dagstävlingar.

FPL:

Här kör vi vår säsongsliga för Fantasy Premier League, som är gratis att delta. Med hjälp av fantasymagikerns simulationer, kollar vi på vilka byten som är de mest attraktiva sett till de kommande 4-5 omgångarna. Ett mycket bra sätt att se till att man hela tiden håller en bra lägstanivå på sitt lag och sällan hamnar i situationer där man behöver göra flera byten eller använda sitt wildcard i onödan. Vi touchar vid grundläggande men ack så viktiga frågor som När drar man Wildcard? När använder man sin Free Hit? Hur funkar det med Triple Captain? När är det bäst läge att använda sin Bench Boost?

Bethard:

Här lägger vi det största fokuset på veckoturneringarna. Med hjälp av odds, statistik, simuleringar och feeling så bygger vi tillsammans fina lag till helgens omgång. Här finns det ett ganska brett utbud för den som gillar fantasy. Varje vecka finns det ligor med inköp från några få kronor upp till ett par tusen kronor. Vi kör dessutom en veckotävling i stugan med ett inköp på 100kr och en garanterad prispott på 2600kr hela säsongen.

Urplock av PL Ligor till helgerna på Bethard:
Inköp 20kr med över 100 000:- i prispotten
Inköp 200kr med 500 000:- garanterat i prispotten
Inköp 100kr exklusivt för stugan med 2600:- i prispotten
Freerolls: För de som spelat säsongsligor finns det möjligheten att delta gratis i freerolls med tiotusentals kronor i potten.

Har du inget konto hos Bethard sedan tidigare så får du gärna signa upp via oss här, så är du med och supportar stugan <3

Champions League & Andra sporter:
Bethard erbjuder även spel på andra ligor och sporter. Här är kanske Champions League det som sticker ut mest och har de trevligaste prispotterna, men det går även spela på finska ligan i hockey, NFL och NHL. Utbudet är brett med andra ord.

Vill du diskutera fantasy premier league med likasinnade så finns vår Discordgrupp med en enskild kanal för just fantasy: https://discord.gg/hvCBnup

Annars ses vi på fredag 12:00 på Twitch så snackar vi Fantasy Premier League: https://www.twitch.tv/thegamblingcabin

Vårt veckoschema:
https://gamblingcabin.se/veckoschema/