background
Spelbolagsrecension

Pinnacle

Betyg
4
Spela Bonusar

Pinnacle är en av marknadens mest framstående plattform för sportbetting på nätet. Med 20 år på nacken vet man vad sportfantasten vill ha, och dukar upp ett smörgåsbord av odds som heter duga! Hos Pinnacle får du höga odds med låga marginaler på ett stort utbud av sport, dessutom med hög återbetalningsprocent. Pinnacle är helt enkelt ett måste att besöka för den kräsne spelaren som föredrar sportsbetting!

  • Brett utbud av sporter
  • Marknadens högsta tak
  • Användarvänlig mobilanpassning
Pinnacle

Ingen aktuell bonus

Hämta bonus

Skapa konto på Pinnacle

Att komma igång med spelandet hos Pinnacle är enkelt. Så här gör du för att öppna ett konto:

  • Gå till Pinnacles hemsida
  • Klicka på “skapa konto”
  • Fyll i dina personuppgifter och verifiera dig via mejl
  • När ditt konto verifierats är du välkommen att logga in

Pinnacle välkomstbonus

I skrivande stund erbjuder Pinnacle ingen välkomstbonus eller andra typer av erbjudanden för den svenska marknaden. Alltså finns det varken odds bonus, sportbonus eller andra förmåner att tillgodose sig just nu. Istället har man satsat på att ge dina kunder den högsta återbetalningsprocenten på sportsbetting – vilket ju onekligen kan ses som en förmån i sig!

Vi håller dig förstås uppdaterad kring eventuella framtida Pinnacle bonusar.

Stugans recension av Pinnacle

Pinnacle har funnits på marknaden sedan 1998 och är en av världens mest väletablerade plattformar för sport och odds på nätet. Pinnacle är en renodlad sportsbook, vilket innebär att casino och poker saknas. Istället har ett gigantiskt utbud av sport fått ta plats; här finns allt från odds på fotboll och tennis till esport och evenemang. Oddsen håller konkurrenskraftig kvalité då de är både höga och har en liten marginal samt hög återbetalningsprocent. Majoriteten av de odds som Pinnacle presenterar går att spela på live via fliken live betting.

Unikt för Pinnacle är att man erbjuder oddsresurser som ett komplement till själva sportsbooken. Resursflödet, som nås via huvudmenyn, består av lärorika bettingartiklar och tips från Pinnacles bettingexperter, något som helt klart är till stor nytta för spelaren.

Pinnacle sport och live odds

Hos Pinnacle finns odds på över femtio olika sporter. Du kan utgå från att odds på alla dina favoritsporter här står till förfogande. Till Pinnacles toppsporter hör fotboll, tennis, ishockey, basket, och esport, där aktuella matcher och ligor alltid går att spela på. Oavsett om du är intresserad av fotbollsligor som Champions League eller La Liga, hockeyturneringar som NHL eller tennisevenemang som Wimbledon hittar du höga odds och flexibla bettingmöjligheter hos Pinnacle.

Esport hos Pinnacle

Pinnacle erbjuder ett av marknadens mest täckande utbud av esport, alltid med höga odds och låga marginaler. Totalt finns i skrivande stund hela 348 olika esport odds att spela på, vilket säger en hel del om hur generöst utbudet av esport är.

Pinnacle erbjuder odds och live odds på populära esport-ligor som CS:GO, League of Legends, Call of Duty, Dota 2 och Starcraft, Free Fire, Rainbow Six och många fler.

Pinnacle FAQ

Behöver jag ett konto för att spela på Pinnacle?
Ja, för att använda plattformen behöver du först registrera dig som spelare. Registrering sker smidigt på ett par minuter och är helt kostnadsfritt.

Har Pinnacle svensk spellicens?
Ja, Pinnacle har en svensk licens från Spelinspektionen. Det betyder skattefria vinster och en ansvarsfull spelmiljö.

Erbjuder Pinnacle bra odds?
Ja, Pinnacle erbjuder höga odds med låga marginaler.

Vilka metoder gäller för insättning och uttag?
Hos Pinnacle kan du välja mellan insättnings- och uttagsmetoder som VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, EcoPayz och Trustly.

Kan jag spela på esport hos Pinnacle?
Ja, Pinnacle erbjuder en stor variation av esport. Bland annat presenteras odds på populära ligor som CS:GO , League of Legends och Call of Duty.

Snabbfakta om Pinnacle

Hemsida: www.pinnacle.com/sv
Grundades: år 1998
Produkter: Odds, Livebetting, esport
App: iPhone, Android
Skattefritt: Ja
Kundtjänst: Mejl, Livechatt, Telefon (på svenska)

Snabbinfo

Chatta