NHL Experten bild

Kvällens NHL-mackor

SPELTIPS

Speltid: 19.00 Fredag
Odds: Ranger +1.5 @1.85
Odds: Zibanejad målskytt @2.85
Spelbolag: Coolbet


SPELTIPS

Speltid: 22.00 Fredag
Odds: @1.90
Spelbolag: Coolbet

Glad Thanksgiving på er,

Nu firar jag inte högtiden men i dessa tider kan jag tycka att det vore något. Vad är vi tacksamma för? Finns mycket skit i världen. Jag är i alla fall tacksam för Carolina Hurricanes. Åtminstone två tredjedelars tacksam.

ML-vinsten var ohotad och det var faktiskt den raka också även om siffrorna mot Red Wings bara blev 2-0. Det gjorde också att övern på Canes gick åt pipsvängen. Ni som lyssnade in när jag och Timman snackade NHL på Oddset-podden häromdagen ryggade förhoppningsvis 5,00-spelet på Tyson Barrie målskytt.

Vi har ett smörgåsbord av matcher ikväll och jag tittar närmare på två.
Boston Bruins tar emot New York Rangers på en formidabel matchtid (19:00) och det är två formstarka klubbar som möts. Senast det begav sig stod lagets förstakedja för smått fantastiska 13 poäng. Bruins saknar Patrice Bergeron i den här matchen men har sett otroligt bra ut.  De tre senaste matcherna har slutat med minst sju gjorda mål och jag träknar med ny målfest ikväll. Jag tycker att Rangers ser riktigt intressanta ut och även om Boston är bra kan jag se det här bli en tightare historia än vad många tror. Coolbet serverar 1,85 i odds på Rangers +1,5 mål.  Finns till 1,84 på Bethard.

Match: Boston Bruins – New York Rangers, matchstart 19:00
Spel 1:
Rangers +1,5 @ 1,85

Spel 2: Mika Zibanejad målskytt @2,85

Match 2: Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs, matchstart 22:00
Är det bara jag som gillar det jag ser i Toronto just nu? Nej, troligen inte. Mot ett formsvagt Buffalo lockar raka tvåan till 1,90 (Coolbet). Spelas.

//Sixten

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100