Cavanazzi bild

Fantastiska Atalanta

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wow, Atalanta. 4-1 hemma mot Valencia i CL. Super-Glenn Strömberg salig och min supertidiga Atalanta-rek mer än halvvägs i hamn(gå vidare, samt vinna hemmamatchen). Det underhållande med Atalanta är att de släpper till lika mycket bakåt som de skapar framåt, men en strålande målvaktsinsats gjorde så att det bara blev ett bortamål för Valencia. Sen måste man bara bli kär i Gasperini (Atalantas coach) när han mot slutet tar ut en back och sätter in forwarden Duvan Zapata i ledning 4-1, vilken magisk gubbe.

Förra veckans rekar 2/3. Synd med miss på min utlovade målfest mellan Sassuolo och Parma.
Sassuolo som även fällde de flesta av stugans system på Europatipset. Känner mig lite skyldig till det, tillsammans med snabbt sjunkande odds.
Fin match nu i helgen mellan Atalanta och Sassuolo. Där kommer jag noga hålla reda på 11:or, eftersom Atalanta var ute och härjade i Champions. Kanske kan ett +spel på Sassuolo bli intressant. Det som kan göra att det ändå inte är guld med Sassuolo är ju att det trots allt blev 4-1 till Atalanta, och att vad jag känner till så blev det inte några skador efter CL-mötet.

Helgens rekar

Söndag 20:45 Inter – Sampdoria
Inter -1.5 hemma mot Sampdoria till 2.01 ggr pengarna på Svenska Spel
Min känsla är att Inter vinner med 2-3 bollar här mot ett Sampdoria i usel form. Inter vilade dessutom lite spelare i stabila bortasegern i Europa League på torsdagen så resan till Bulgarien bör inte vara så avgörande. Känns som att Eriksen kommer igång mer och mer dessutom.

Söndag 15:00 Torino – Parma
Parma DnB borta mot Torino till 2.49ggr pengarna på Svenska Spel.
Jag tror att Parma har goda chanser att vinna här trots klurigt skadeläge. Torino har faktiskt sett fruktansvärda ut och tränarbytet har inte fått önskad effekt. Det här skulle kunna vara en lämplig uppgift hemma, men jag tror att Parma har stora chanser att nå minst oavgjort. Har förhoppningsvis lite spelare tillbaka här. Kan vara läge att hålla lite koll på 11:orna innan man slänger in den här.

Lördag 18:00 Spal – Juventus
Spal – Juventus båda lagen gör mål Nej till 1.98ggr pengarna på Leo Vegas
Jag tror att Juventus kommer vinna matchen, och -1.5 till 2.22 är även det ett alternativ här. Jag tror dock att det blir en solid försvarsinsats här av Juventus och att matchen slutar 0-1 eller 0-2.

Veckans Champions för Italienska lag

Juventus kommer ta med sig en seger från Lyon till 1.95ggr pengarna.Tisdag 21:00 Napoli – Barcelona
Napoli kommer göra livet surt för Barcelona och DnB spelet till 2.47 är alldeles för högt för att inte synas av mig.
Ha en trevlig spelhelg vänner och lycka till med allt. Själv ska jag jobba så kommer bara ha ett halvt öga på all action.

Ciao, Cavanezzi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta