Artikelserie bild

”Tozz: gillar spänningen, att krydda till vardagen!

För att ni ska få lära känna våra andelsmagiker lite närmare, så gör vi här en artikelserie där vi har intervjuat magikerna. Vi släpper en artikel varje måndag i x antal veckor framåt. Näst på tur har vi Santuu Suonpanki, kallad Tozz på andelssidan.

Tja!
-Tja!

Vem är Tozz?
Santtu ”Tozz” Suopanki är mitt namn, är 19år gammal och kommer ifrån Norrtälje. Jag har alltid varit sporttokig enda sen barnsben, håller på med alla möjliga olika sporter, framförallt sporter där man kan göra mål i. Men fastnade för den underbara sporten fotboll, håller på med det än idag.

Vad har du för intressen?
Nästan alla bollsporter.

Vad gillar du för spel?
Gillar nästan all typ av spel, framförallt stryktipset och poker. Försöker lira poker så ofta jag har möjlighet till. Sen stryktipset i sig är en spänning som är obeskrivlig.

Varför gillar du spel?
Jag gillar spel för spänningen, att krydda till vardagen lite. Pokern fick jag upp intresset för genom min bror, brukade kolla då och då under våran uppväxt när han spelade då jag fortfarande var för ung för att spela.

Vilka egenskaper gör dig till en magiker?
Är väl inte riktigt en magiker än om jag får säga det själv men snart smäller den första stora vinsten så då visar sig mina egenskaper, kämparglöden finns där så storvinsten känns inte långt ifrån nu!

När hade du högpuls senast?
Det var nog Eu tipset 4/3 när jag glömde lägga ut andelsspel så la en snabb lapp 48kr med spik kryss Juventus – Milan (lottning) som man sen åkte på med gubbe i Celtic matchen där Celtic får in en kasse i 90+ o halv Ajax????

Favorit djur?
Hund.

Pizza eller burgare?
Burgare!

Hur gick det förra veckan?
Förra veckan gick det iskallt i mitt stryk system, ynka 9 rätt, det inte blev alls som jag tänkt, med lite vågade spikar. Men bara gnugga vidare snart smäller det till!

Hur är känslans inför veckans rundor?
Inför veckans rundor startar jag med ett EU tips den 11/3 där det ser ut att bli en mycket intressant runda, chans till många skrällar det gillar vi, känslan känns bra där. Sen 14/3 blir det stryket som vanligt även där en intressant omgång.

Något att avsluta med?
Köper man in sig i något av mina system tveka inte o skriva ifall ni har idéer eller funderingar gillar att höra hur andra tänker inför omgången.

Nu jobbar vi in ett magiskt år med stugan 2020!

Hälsningar/ Tozz

Spela med Tozz lotto-stryk!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

www.spelalagom.se