Bethard reklambild

Bethard

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En av de absolut bästa sidorna för Asian Betting – Bethard.

Vi har tagit upp en del sidor man bör ha pengar på för att jämföra odds och alltid få det bästa. Bethard är en av de viktigaste, framför allt vad gäller betting med asiatiskt handikapp.

De allra flesta spelen jag själv gör är just med asian hcp, det betyder att man gör ett handikapp så att oddsen kommer nära 2 gånger pengarna.

Lite tips vad gäller denna spelform:

  • Spela “main-linan”, dvs de odds som är närmast 2 ggr. Detta för att återbetalningen oftast är högst här.
  • Spela på sidor med hög återbetalning. Bethard är troligtvis den med högst återbetalning på stora ligor med svensk licens. 98,25% på Premier League räknade jag ut att det var i snitt.
  • De spelen som har “push” som dnb eller -1 osv kan man spela lite mer på då det inte är riktigt lika hög varians.

Jag bifogar en tabell för att visa hur Asian Handicap fungerar för er som inte spelat det så mycket innan. Lägger också med ett par göttiga spelideer till helgen i kommentarerna.

Om du inte har Bethard tidigare så får du gärna signa genom stugan. Du stöttar då oss samt får en exlusiv SÄTT-DIG-NER-mugg samt upp till 1000 spänn i bonus. Klicka länken och följ instruktionerna. När du sen signat så fyll i formuläret för muggen.

Bethard: https://tinyurl.com/uf2dtsp
Formulär: https://forms.gle/HGrbgvadrYLRatmTA

//Bengan[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta