Dubbla spel på SHL

SPELTIPS

Speltid: 15:15 Lördag
Odds: 2,27/3,32
Spelbolag: Svenska Spel

Lördag betyder fin fin omgång i SHL där det börjar hetta till på riktigt. Vi går in i sista tredjedelen av serien och alla poäng är numera super viktiga. I botten tampas Linköping, Leksand & Oskarshamn om att undvika kval, samtidigt som det är stenhårt race om slutspelsplatserna.

Till helgens omgång har jag hittat två spel med lite högre odds. Jag tappade hakan när jag såg oddsen. Kanske är det jag som är fel ute, men det har jag fan i mig svårt att tro. Först och främst får vi hela 3,32 på detta Örebro borta mot Djurgården. Örebro har imponerat enormt denna säsongen & jag har egentligen bara gått & väntat på att det ska klappa ihop, men de känns verkligen som ”The real deal”. Lägg därtill att Robin Kovacs anlänt & verkligen hittade rätt i första matchen med två assist. Blir spännade att följa Örebro framöver. Dessutom slipper Aaron Irving avstängning för tacklingen senast. En tackling jag tycker var helt fine. Djurgården blandar & ger den här säsongen, 10 segrar på fulltid av 17 möjliga hemma på Hovet får ändå ses som hemmastarkt. Här tycker jag dock att oddsena är skeva. På tok för högt på Örebro.

Det andra spelet jag tar är på seriens kanske bästa lag Luleå som tar sig an ett låt oss säga mindre bra Brynäs som ändå fått med sig lite resultat på slutet. Troligtvis därför oddset är så pass högt här. Hade det varit samma matchup för två veckor sedan, så hade vi garanterat fått under två gånger pengarna på Norrbottningarna.

Speltips:

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se