Esport speltips bild

Mousesports – Mad Lions

SPELTIPS

Speltid: 11.00 Onsdag
Odds: @2.02
Spelbolag: Bethard 

Vi är nu framme i semifinal utav Ice Challenge där Mousesports – Mad Lions ska göra upp om vilket lag som ska få spela final. Det är två lag som bara blir bättre och bättre men där ena laget är betydligt bättre vilket vi också såg när lagen möttes i gruppspelet.

Mousesports som under andra halvan av 2019 spelade fantastiskt bra och tog sig hela vägen upp till andraplats på ”world ranking” bakom ostoppbara Astralis. Man ha behållt formen och även fast det inte har varit några överkörningar så syns det att man kommer in i det nya året med en bra motivation och laget ser taggade ut.

Mad Lions med hunden i spetsen har sett riktigt bra ut under en längre tid men står just nu inför den kanske svåraste utmaningen, att börja vinna över tier 1 lag och slå sig in i toppen på riktigt. Laget spelade mycket bra senast man mötte Mousesports men det syns fortfarande att erfarenheten saknas och även fast det var nära på Mirage så vinner Mousesports den matchen rättvist med 2-0.

Danskarna i Mad Lions ska absolut inte räknas bort här och folk som tror att Mousesports kommer få en ”walk in the park” är helt ute och cyklar. Men Mousesports är riktigt bra och när jag gått igenom veton samt matchen i mitt huvud så har laget betydligt större chanser att vinna med 2-0 än 50% av gångerna som oddset visar.

Mitt spel i matchen blir således Mousesports att vinna med 2-0 mot Mad Lions till oddset 2.02 hos Bethard

//Emil

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100