Cavanazzi bild

Pazza Inter

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Grått skitväder” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Galna Inter. Är det på gång att bli galna Inter även under Conte? Vissa klubbar är som destinerade för att vara en viss typ av klubb. Det står liksom i stjärnorna.

Inter gör mig galen, lika galen som de sjunger i egna klubbhymnen. Här finns möjligheter att göra bra saker i toppen av tabellen och så kryssar man mot både Lecce och Cagliari. Att ge Juventus saker gratis är lika hoppfullt som att ge Bayern gratischanser i Tyskland. Gör det inte, ge dem inte lillfingret för de kommer ta hela handen, armen och sen kastar dig till gamarna.

Det är stillastående i Interanfallen och det spelas runt, runt, runt. Här saknar man en Icardi i straffområdet som i sina bästa stunder gör mål på en halvchans. Icardi som jag förutspått förr eller senare skulle göra succé i PSG just på grund av sin avslutsförmåga. En sådan klass fungerar i alla ligor, överallt. Nu har man ju fått in Eriksen som såg inspirerad ut direkt. Väldigt, väldigt trevligt att få in en sån högerfot som kan luckra upp lågt stående försvar.

Förra veckans rekar var ingen vacker läsning. Två riktigt tunga veckor. 2/5 nu.

Såg Parma – Udinese och det var egentligen en helt jämn match. Udinese förde mer av spelet och brände två, tre rena frilägen. Enda glädjande var att det var de två svenska landslagsgubbarna i Parma som gjorde mål. Gagliolo och Kulusevski.

Napoli kraftsamlade, sprang för varandra och publiken och vann välförtjänt mot Juventus. Skönt att stadens son Insigne fick avgöra matchen med sitt 2-0 mål.

Den här veckan tror jag att Inter vinner till 1.75 på Coolbet trots att man saknar Martinez. Udinese lär gå framåt mer på hemmaplan än Lecce och Cagliari och då bör de bli straffade av Inter. Vakna nu Lukaku.

Söndag 2/2 kl 15.00
Lazio -1,5 hemma mot SPAL till 1.70 på Svenska Spel. Blev så fruktansvärt trött när SPAL chockade Atalanta borta. Tror nu som då att de blir överkörda, men vem vet.

Måndag 3/2 kl 20.45
Napoli rak 2:a till 1.83 på Bethard. Hoppas och tror att matchen senast var ett lyft och att Napoli nu tar sig samman. Bra att möta Sampdoria då.

Kommer ratta in Milan i helgen och Napoli. Ha en bra spelhelg och glöm inte att få en dos av Italien i helgen, det mår alla bra av i det här gråa skitvädret.

Ciao, Cavanezzi[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta