Klassiska Davos

SPELTIPS

Speltid: 10.44 Söndag
Odds: @1.83
Spelbolag: Svenska Spel

Speltid: 14.54 Söndag
Odds: @2.22
Spelbolag: Svenska Spel

Hej på er, Vinterstudiolovers!

Dubbeln satt som en smäck i söndagens stafett, loppet artade sig precis som förutspått. Gött men man kan inte leva på gamla meriter så nu är det dags att kavla upp ärmarna igen. Kommande helg är det världscup i klassiska Davos. På lördagen är det sprint och på söndagen är det distanslopp i fristil med individuell start.

Det är läge att hugga helgens fina odds nu direkt för dom lär dyka närmare helgen.

SPEL 1
Marknad: Davos 10kmF Damer
Spelval: Head to Head, Stadlober att slå Haga
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 1.83
Spelstopp: 15/12 10.44

Motivering:
Här är staten ute och cyklar genom att måla upp en formsvag norska till favorit mot Stadlober som trivs på höjden hemma i Alperna. Stadlober slog Haga med god marginal i motsvarande lopp förra säsongen. I den här säsongsöppningen vann österrikiskan tydligt över norskan i det enda fristilsloppet hittills. Den gångna helgen var Haga helt ur fas och fick stryk med över två minuter av Stadlober i Lillehammers skiathlon. 1.83 är bra betalt.

SPEL 2
Marknad: Davos 15kmF Herrar
Spelval: Head to Head, Burman att slå Ustiugov
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 2.22
Spelstopp: 15/12 14.54

Motivering:
Jag vill påstå att Svenska Spel satt fel odds även här. Jens Burman har blivit starkare för varje säsong och nu ser han äntligen ut att vara flygfärdig för att hävda sig mot de allra största elefanterna på regelbunden basis. Burmannen slog Ustiugov med nästan en halv minut i detta lopp för ett år sedan. Denna säsongsinledning var han 25 sekunder före Osten i fristilsloppet i Ruka och svensken hade ännu godare marginal till ryssen i Lillehammers skiathlon den gångna helgen. Burmannen ska inte vara underdog här, han ska vara favorit.

Jag återkommer närmare helgen om övriga bolag också bjussar på karameller!
Allt gott,
Wassberg

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

www.spelalagom.se

Chatta