Esport bild

League of Legends LPL

[vc_row][vc_column parallax=”content-moving-fade”][vc_custom_heading text=”League of Legends LPL – Dubbelsystem” font_container=”tag:h1|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

Under nästa helg så drar esporten igång på riktigt men redan nu har kineserna smygstartat sin säsong av League of Legends och jag tycker mig hitta tre spel som helt klart är spelbara. Här nedanför kommer en kort kommentar om varje match och personligen spelas det både som singlar men även ett dubbelsystem.

10.00 Lördag JD Gaming – Team WE

JD Gaming -1.5 @ 2.04

JD Gaming som inför säsongen fått tillbaka  ADC spelaren Loken från är lite av min darkhorse denna säsong. Laget besitter egentligen alla delar som behövs för att vara med och slåss om en titel. Möter ett mediokert lag i Team WE som med åren bara blir sämre och sämre vilket gör att man inför 2020 får anses som ett bottenlag i LPL.

Första matchen för säsongen här men JD ska vara ett par snäpp vassare än WE och så länge man inte gör bort sig helt så ska man nog klara av att vionna denna match med 2-0

12.00 Lördag Bilibili Gaming – Royal Never Give Up

RNGU -1.5 @ 2.28

Två lag som under senaste säsongerna varit med i toppen av ligan och RNGU rankades under 2018 som världens bästa lag trots att man åkte ut Worlds mot europeiska G2 i kvartsfinalen. Lagets stora stjärna och ADC Uzi besitter en kronisk armsjukdom som gör att han inte kan spela hela säsongerna och den stora skillnaden mot tidigare år är att man nu fått in en bra ersättare i Betty. Laget kommer även i år vara med i toppen och det är nog inte helt omöjligt att vi får se laget lyfta pokalen senare i vår.

BLG kommer vara med att slåss om slutspel i år men är ett par nivåer ifrån att vara med i snacket om topp 4 enligt mig. Har ett starkt LAG på pappret men känslan är att lagets avsaknad av superstars kommer bli avgörnade i slutänden. RNGU såg bra ut under försäsongscupen som spelades och det förvånar nog ingen ifall Xiaohu tillsammans med Betty kliver in och vinner matchen med 2-0

10.00 Vici Gaming – Dominus Gaming

Vici Gaming -1.5 @ 2.36

Den stora snackisen i Asien under denna offseason var att Vici lyckades köpa ut T1 (fd. SKT T1) coach Kim ”kkOma” Jeong-gyun då han anses som troligtvis den bästa coachen någonsin. Detta tillsammans med signeringen av EDGs ADC iBoy gör att det i alla falla har skapats förväntningar på laget, frågan är ifall man kan leva upp till dem?

Dominus kommer inte att vinna många matcher i år då man saknar det mesta i sin lineup enligt mig. Känslan kring detta lag är att man byggt för något år framåt och tar framförallt denna split men även kanske hela år att få erfarenhet och lära sig klimatet i just nu kanske världens bästa liga.

Vici med Kkoma och iBoy i spesten ska bli spännande att se vart man hamnar och precis som matcherna här över så finns det goda chanser att vi återigen får se en 2-0 vinst.

Dessa tre spel är alltså tagna hos Bethard både som singlar men tycker mig även finna ett fint värde i dubbelsystemet där det självklart är betydligt högre varians än i att spela singar.

// Emil

Registrera dig via denna länk och få en välkomstbonus på upp till 1250Kr samtidigt som du stöttar stugan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste speltipsen” category_id=”5″ ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta