Lillehammer Stafett

Spela på USA och Finland

Speltid: 10.15 Söndag
Odds: @2.33
Spelbolag: LeoVegas

Hallå där!

Det ville sig inte i skiathlon, metoden att backa norrbaggarna på deras hemmaplan gick inte hem. Diggins trumfade Weng och Bolshunov gjorde detsamma med hela klabbet på herrsidan.

Nya tag nu inför söndagens stafetter. Vi blandar inte in norskarna alls denna gång utan lirar två damdueller i baggarnas bakvatten.

Marknad: Lillehammer Stafett Damer
Spelval: USA före Sverige, Finland före Ryssland (ligger under fliken ”Head to Head”)
Spelbolag: Leo Vegas
Odds: @2.33
Spelstopp: 8/12 10.15

Motivering:
Dom flesta nationer ser helt annorlunda ut än vad dom brukar göra vid toppning under mästerskap. Sverige har exempelvis bara Charlotte Kalla som är aktuell i en sådan diskussion, övriga tre är oprövade kort. USA har ett stabilt lag med en formtoppad Diggins på sista sträckan. Finland har i princip sitt bästa lag där Pärmäkoski agerar ankare. Ryssland är långt ifrån ordinarie och har unga Kirpichenko på sista sträckan, hon var över två minuter efter Pärmäkoski under lördagens skiathlon. Det är svårt att se hur den här dubbeln ska bomma, ärligt talat.

Hörs inför sprinten i Davos nästa helg.
Allt gott,
Wassberg

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100