SSL Bild

Linköping IBK – Jönköping IK

Spela på Linköping

Speltid: 15.00 Lördag
Odds: @1.90
Spelbolag: Coolbet

Ett så kallat ”E4” derby där Linköping under lördagen tar emot Jönköping IK. En repris ifrån öppningsmatchen av säsongen där Jönköping stod som segrare med 9-8 efter en match med två ansikten.

Det har hänt väldigt mycket sedan matchen i september och det känns som att Linköping börjar hitta någon form av harmoni i laget och spelet. Det finns många spelare i laget som ligger på en ej godkänd nivå just nu vilket bådar gott inför våren.

Jönköping däremot har det tufft just nu och där man förutom vinsten senast mot Dalen har fyra raka förluster. Laget började denna säsong väldigt starkt men har som sagt tappat lite på senaste tiden och för smålänningarna så kommer ett juluppehåll väldigt lägligt.

Två lag som ofta spela jämna matcher mellan varandra men där jag tycker att hemmalaget börjar få igång maskineriet och på hemmaplan i årets sista match så ska man vara större favorit än vad oddset visar.

Mitt spel i denna match blir alltså Linköping @ 1.90 hos Coolbet

//Emil

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta