SSL Bild

Lockerud – Nykvarn IF

Spela på Lockerud Mariestad

Speltid: 16.00 Lördag
Odds: @2.92
Spelbolag: Svenska Spel

Nykomlingsmöte i Allsvenskan Södra under lördagen där det finns mycket goda chanser till att hemmalaget skräller till sig 3 poäng.

Lockerud tappade en hel del spelare inför säsongen men firma Stöckel – Blomqvist har levererat som man ska och ligger bakom många av lagets poäng. Det känns som att laget börja växa in i det Allsvenska spelen och med 6 poäng ner under strecket så kommer man med stor sannolikhet kunna gå på julledighet med en go känsla i truppen.

Nykvarn reser ner till Mariestad utan Janthe (35p), Kevin Rigo (14p) samt Valdemar Ahlroth som gått tillbaka till Storvreta. Det är 3 spelare som ligger top 4 i interna poängligan och framförallt dem två förstnämnda har varit extremt viktiga. Dessa avbräck hade varit jobbiga för vilket lag som helst i serien och tyvärr för Nykvarn så tror jag inte att man har en tillräckligt bra bredd för att knipa en sista vinst för året.

Stora avbräck för bortalaget och visst har man en go känsla i truppen efter att man tagit 5 raka vinster samt klättrat upp på en kvalplats. Nu möter man ett hemmastarkt Lockerud utan sina viktigaste spelare och det gör att enligt min värdering så har Lockerud goda chanser till att sno åt sig alla tre poäng.

Mitt spel i matchen blir Lockerud Mariestad @2.92 hos Svenska Spel

//Emil

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se