Masstart Klassisk stil

Hallå där!

Formen är riktigt god nu, båda liren satt återigen senast när jag rekade två nyårskarameller. Dags för årets första rekar nu.
Tour de Ski har passerat halvvägs och jaktstarten i onsdags var riktigt spännande på både dam- och herrsidan. Nu är det dags för masstart i klassisk stil och då fokuserar jag på herrarna.

Marknad: 15km Masstart Klassisk stil Herrar
Spelval: Larkov topp 3
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 7.20
Spelstopp: 3/1 15.14

Motivering:

För det mesta blir det sällskapsresa när herrarna masstartar och så har även fallet varit i Val di Fiemme senaste säsongerna. Andrey Larkov är både farttålig och stark i spurten. Förra säsongen var Larkov fyra i motsvarande lopp och förrförra säsongen kom ryssen tvåa. Jag ser en ny sällskapsresa framför mig och då ska definitivt Larkov vara med om budet på pallplats. Över sju gånger degen är för högt, det tackar vi för.


Marknad: 15km Masstart Klassisk stil Herrar
Spelval: Bolshunov slår Niskanen och Hyvärinen slår Bögl
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 3.01
Spelstopp: 3/1 15.14

Motivering:

Bolshunov vann jaktstarten på nyårsdagen och han leder även touren totalt nu. Niskanen gjorde också ett bra lopp senast men han hade sämre tid än Bolshunov, oavsett om det blir grillning eller spurtduell ska Bolle hållas högst av dessa båda. Hyvärinen var 15 sekunder snabbare än Bögl i onsdags och finnen var nästan minuten före tysken i det klassiska loppet i Ruka. Hyvärinen är dessutom skarp i spurt och funkar fint som dubbelvirke här. Tre gånger degen är trevligt!

Med hopp om en fin start på det nya året,
Wassberg

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Chatta