NHL Experten bild

Nattens NHL rek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hallå där,

Jag gav ett varningens finger på överspelet mellan Blue Jackets och Rangers senast och det gick ju i drickat rejält. Men vi gjorde ändå fin plus när Pittsburgh gjorde jobbet mot Montreal och både rak seger (@1,86) och -1,5 mål (@2,36) hittade hem.

Ikväll är det raka puckar i Los Angeles som gäller. Kings har börjat sälja av laget och borta från säsongsstarten är kämpen målvakten Jack Campbell, kämpen Kyle Clifford, spetsen Tyler Toffoli och igår skickade man gedigne backen Alec Martinez till Vegas. Kings monterar ner och ställs inatt mot ett Panthers som växlar upp i en push mot slutspel. Cats spelade visserligen mot Anaheim den gångna natten och gjorde det med bravur (4-1) – och jag funderar på om man inte ställer Sam Montembeault i mål eftersom Sergei Bobrovsky stod mot Ducks. Hur som helst är Panthers numret för stort för Kings i rådande läge och Coolbet ger fina 3,00 gånger pengarna på Panthers -1,5. Ett odds som är 28 punkter högre än Svenska Spel när jag skriver det här till exempel. Spelas. Cats tre stora – Sasha Barkov, Vincent Trochek och Jonathan Huberdeau – gjorde poäng mot Ducks. Barkov och Trocheck har poäng i två raka matcher, Huberdeau i fyra.

En titt i statistiken visar att Panthers bäste målskytt, Evgenii Dadonov (24 baljor) bara har ett mål på de elva senaste matcherna. Svenska Spel ger 2,90 på att ryssen nätar ikväll. Även det är ett odds jag synar.

Lite högre odds den här veckan. Lycka till vid rygg och kom ihåg att bara spela för pengar du har råd att förlora.

Spel, sammanfattade:
Los Angeles Kings – Florida Panthers, natten mot fredag kl. 04:30
Spel 1: Panthers -1,5 @3,00 (Coolbet)
Spel 2: Dadonov målskytt @2,90 (Svenska Spel)

//Sixten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta