NHL Experten bild

Nattens NHL-macka

SPELTIPS

Speltid: 01.00 Fredag
Odds: @1.93
Spelbolag: Svenska Spel

SPELTIPS

Speltid: 01.00 Fredag
Odds: @2.05
Spelbolag: Coolbet

Halloj,

En på tre förra veckan då varken Zibanejad nätade eller Toronto gjorde jobbet i första matchen mot Buffalo i den första matchen. Rangers +1,5 hittade dock hem.

Torsdag är inte bara SHL. Vi har fina NHL-matcher också och jag har hittat två matcher att titta lite extra på.  Vegas Golden Knights är fina i vanlig ordning. De ställs ikväll mot New York Islanders på bortaplan. Båda lagen har en dags vila i kroppen och lagens form är lite åt olika håll. Vegas kliver in med fyra raka segrar och har två av två i New York-området. Isles, å sin sida, föll mot Habs senast. Jag tror på en jämn kamp där Vegas bredd känns lite bättre och moneylinespelet till 1,93 hos Svenska Spel är taget.

Den andra matchen jag är sugen på är stekheta Colorado mot Montreal. Habs har en dags vila i kroppen medan Avalanche kommer direkt från en seger i Toronto. Nu tror jag inte att det spelar någon roll. Montreals försvar kommer inte att hänga med vind-snabba Coloardo med Nathan MacKinnon i storform, Mikko Rantanen tillbaka och kanske även Gabbe Landeskog.

Trötthet kan vara en faktor men bredden är sinnessjuk i Colorado. Betalningen på 2,05 för Colorado moneyline (Coolbet) är för högt för att inte syna.

Sammanfatning:

New York Islanders – Vegas Golden Knights, nedsläpp 01:00 svensk tid
Spel:
Golden Knights moneyline @1,93 (Svenska Spel)

Montreal Canadiens – Colorado Avalanche, nedsläpp 01:00 svensk tid
Spel:
Colorado Avalanche, moneyline @2,05 (Coolbet).

//Sixten

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100