NHL Experten bild

NHL-Fredag

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hej där,
Fredag igen och tanken var att jag skulle komma med något redan igår men livet med barn kom i vägen. Vi ska inte gå in på detaljer men sömn fanns inte i överflöd. Hur som helst. Förra veckan gav lite plus igen när Caps gjorde jobbet mot Ottawa (rak seger @1,80 in). Ovi nätade och målskyttsspel till 2,10 satt fint. Vi var dessutom 13 sekunder från att sätta Lightning -1,5 mot Ducks men Troy Terry sabbade allt i slutet där. Nya tag!

Toronto Maple Leafs går in i en ödeshelg med en rejäl back-to-back hemma mot Ducks under fredagen och borta mot Montreal under lördag. Ducks kommer in i matchen som andra matchen i sin back-to-back där man övertidsförlorade mot just Montreal under torsdagen. Måste-matcher finns det gott om för Toronto och det här är två. Leafs har problem defensivt och i mål och det sistnämnda försökte man lösa med att plocka in Jack Campbell från Kings i en deal där även tuffe Kyle Clifford kom med mot Trevor Moore och lite picks. Perfekt läge för Clifford att kliva in och göra ett statement mot Ducks som han känner väl. Leafs måste vinna den här, Leafs ska vinna den här. Det här är matchen de måste ösa på. -1,5 finns till 2,08 på Coolbet Testas.

Det vrak som en gång var Buffalo Sabres reser till Manhattan under fredagen där ett betydligt vassare New York Rangers väntar. Sabres blev utbuade när de kom in på isen inför den tredje perioden i 1-6-förlusten hemma mot Avs tidigare i veckan och följde upp detta med att falla mot hopplösa Detroit Red Wings (3-4 efter straffar) under torsdagen – även det hemma. Rangers har tre vinster på de fyra senaste – visserligen två mot Detroit. Men form och känsla i laget säger Rangers här. Rak etta finns till 1,85 hos Coolbet och det spelas.

Spel, sammanfattat:
Toronto Maple Leafs – Anaheim Ducks, natten mot 8 februari kl 01:00
Spel: Toronto Maple Leafs -1,5 @ 2,08 (Coolbet)

New York Rangers – Buffalo Sabres, natten mot 8 februari kl 01:00
Spel: New York Rangers rak seger @1,85 (Coolbet)

//Sixten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]