NHL Experten bild

Helgens NHL-macka!

Hej!

En bounce back var vad som behövdes och den fick vi. Golden Knights gjorde jobbet mot Buffalo Sabres och vann med 4-2, som jag skrev som rimligt slutresultat. Det hade ju varit mysigt med en slant på resultatet men så blev det inte, i alla fall inte från mig.

Jason Zucker skickade in två puckar mot Ducks och målskytt-spelet till fina 3,65 (ett mål) satt även det.

Det är lite berg-och-dalbana men stärkta av det här tittar vi på den här helgen. VI börjar med en drabbning under fredagskvällen. Och det är ankorna som hamnar i skottgluggen igen när Toronto Maple Leafs kommer på besök. Leafs spelade visserligen under natten mot fredag och back-to-backs är lite kniviga men så många lägen man skapade mot Kings var det ett under att man inte nätade. Nu ska vi också komma ihåg att Kings skapade en hel del men att Frederik Andersen storspelade. Andersen, som kom till Leafs från just Ducks för några år sedan, kan mycket väl stå ikväll igen och gör han inte det har Leafs Jack Campbell som – sedan han kom från Kings tidigare under säsongen – har varit riktigt bra. Leafs är lite piskade att vinna och fortsätter man på det fina offensiva spelet bör det ge utdelning ikväll. Rak tvåa spelas hos Svenska Spel till 1,96.

Bortasegrar är ett aber att få in, speciellt om hemmalaget man spelar emot heter Boston Bruins men jag är ändå sugen på detta. Under lördagen tar Bruins emot Tampa Bay Lightning i vad som antingen blir en målsnål historia eller fullständigt öppna spjäll. Hur som helst bör Bolts vilja statuera ett exempel här och ta en fjäder-i-hatten-seger mot Bruins. Bolts har vunnit fyra av lagens senaste fem möten, varav två i Boston, även om Boston segrade senast – i Tampa. Moneyline finns till dryga två gånger smeten (Unibet, 2,05). Klickas.

Spel, sammanfattat:

Anaheim Ducks – Toronto Maple Leafs, natten mot lördag kl. 04:00
Spel: Leafs rak seger @1,96 (Svenska Spel)

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning, natten mot söndag kl. 01:00
Spel: Tampa Bay Lightning moneyline @2,06 (Unibet)

Lycka till vid rygg

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100