NHL Experten bild

Helgens NHL

Hej där,

Ja det blev ju inte som planerat det där. Leafs behövde sudden på sig för att besegra Devils och Avs föll oväntat mot Minnesota Wild. Den sved, det ska jag inte sticka under stol med. Nåväl. Moving on.

Fredagar brukar betyda bra utbud på NHL-matcher. Så är det dock inte ikväll och jag har valt att titta på båda matcherna. Carolina Hurricanes har spelat fin hockey senaste två matcherna. 6-4 mot Washington Capitals följdes upp med 3-1 mot Montreal Canadiens. Nu gästar Capitals Raleigh på nytt och huvudstadslaget har två raka förluster och tre torsk på de fyra senaste matcherna. Oddset på 2,10 (Coolbet) på moneyline är lite för bra betalt för att inte plocka. Matchen senast var jämn (29-29 i skott) och jag tror att revanschlustan hos Caps är hög. Plockas.

I den andra tillställningen tittar jag på två spel. Slagpåsen Detroit radar upp motgångar, detta utan att egentligen ta någon skada då man bygger för framtiden. Motståndet, Dallas Stars, har visat fin form med tre raka segrar. Nu ska vi minnas att Wings slog jokern San Jose Sharks med 2-0 senast. Men mot Stars, som briljerade i dryga 20 minuter utomhus mot Nashville (vilket räckte till 4-2-seger) ska man inte ha en chans. Plockar Stars -1,5 till 1,85. Den som tror på kross- som jag gör – kan med fördel även spela -2,5 till 2,60. Båda finns hos Coolbet.

Spelen sammanfattade:

Carolina Hurricanes – Washington Capitals, natten mot lördag 4 januari 01:30
Spel:
Capitals moneyline @2,10

Dallas Stars – Detroit Red Wings, natten mot lördag 4 januari 02:30
Spel:
Dallas Stars -1,5 @1,85

Lycka till vid rygg

//Sixten

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta