NHL Experten bild

NHL-macka

Spela på Avs – 1,5

Speltid: 03.00 Lördag
Odds: @2,00
Spelbolag: Coolbet

Spela på Över 5,5 mål

Speltid: 03.00 Lördag
Odds: @2,05
Spelbolag: Coolbet

Hej där,

Ett av två spel in förra veckan när Colorado Avalanche besegrade Montreal på bortaplan till fina 2,05. Tyvärr föll Vegas mot Islanders. Golden Knights har det tufft med tre förluster på de fyra senaste matcherna.  Ett av ligans bästa lag (Colorado Avalanche) tar under fredagen emot ett av ligans sämsta: New Jersey Devils. I min värld är det här en ensidig historia och betalningen för att Avs ska vinna med minst två puckar är helt otroligt bra. Två gånger smeten (både Coolbet och Bethard) är för bra.

I den andra matcher –  hur ofta har vi bara två matcher en kväll nu för tiden? – finns också ett intressant spel. Dallas Stars, som hastigt och olustigt bytte tränare tidigare i veckan, får besök av ett formsvagt Vegas Golden Knights. Båda lagen kan göra mål men har egentligen inte gjort det på senare tid. Stars med ny tränare mot ett revanschsuget Golden Knights bjuder in till ett litet spel ändå.  Och det är Coolbet som står för bjudningen här. Coolbet ger hela – och jag var tvungen att dubbelkolla – 2,05 (!) på att det ska bli minst sex mål i den här matchen. Spelas, med en liten slant. Visst, det är lite osäkert men två offensivt starka lag gör att det här spelas.

Sammanfattning:
Colorado Avalanche – New Jersey Devils, 03:00 svensk tid
Spel:
Avs -1,5 @ 2,00 (Bethard/Coolbet)

Dallas Stars – Vegas Golden Knights, 03:00 svensk tid
Spel:
Ö5,5 mål @2,05 (Coolbet)

Lycka till vid rygg och spela bara för pengar ni har råd att förlora.

//Sixten

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta