NHL Experten bild

NHL – Torsdag

Halloj!

Det går lite upp och lite ner. Men förra helgen gick det upp. Capitals moneyline hittade hem till fina 2,10 och Stars -1,5 till 1,85 (ni som högg -2,5 till 2,60 fick lite ränta på pengarna också). Mycket trevligt.

Ny vecka, nya möjligheter. Torsdagen bjuder på en uppsjö av matcher och jag tänkte att vi kollar på två drabbningar.

VI börjar med New York Rangers som tar sig an New Jersey Devils på hemmaplan. Rangers vände tvåmålsunderläge mot Colorado Avalanche under tisdagen och vann med nye keepern – och en av mina favoritprospects – Igor Shestyorkin debuterande mellan stolparna. Formen är fin i slutspelsjagande Rangers och jag gillar det jag ser. Devils kommer till matchen med två nederlag, det senaste visserligen på övertid. Rangers offensiv ska kunna mala ner New Jerseys försvar, även om Alain Nasredinne har fått viss fason på det. Sticker ut hakan och hugger Rangers -1,5 här.

Den andra fighten jag tittar på är Tampa Bay Lightning hemma mot Arizona Coyotes. Bolts är i vansinnig form och demolerade Vancouver Canucks med 9-2 i tisdags. De siffrorna kan vi sätta åt sidan och ändå se att Jon Cooper har fått fason på sitt lag. Men vi ska också komma ihåg at Arizona är i bra form och det här är inte någon självklar historia i min bok. Yotes vann lagens båda möten förra året medan Bolts vann den första kampen för den här säsongen (4-1).  Jag tror på en jämnare tillställning här, men mycket hänger på hur mycket Adin Hill kan orka stå emot i gästernas bur. Jag utgår från att han börjar nämligen. Får han fason på sakerna? Det kan räcka och jag sticker ut hakan igen med en liten slant på Arizona ML.

Spielen, sammanfattade

New York Rangers – New Jersey Devils, natten mot fredag 10 januari kl 01:00
Spel:
New York Rangers – 1,5 @ 2,65 (Coolbet)

Tampa Bay Lightning – Arizona Coyotes, natten mot fredag 10 januari kl 01:00
Spel:
Arizona Coyotes moneyline @ 2,65 (Coolbet)

Håll ett extra öga på vem som står i Coyotes mål.
Lycka till vid rygg

//Sixten

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100