Oskarshamn-Örebro

Spela på Oskarshamn

Speltid: 19:00 Tisdag
Odds: 3,90
Spelbolag: Betsson

Det blev ett fint spel på Oskarshamn +2,5 mot Djurgården i helgen. Riktigt sjuk tillställning som slutade hela 5-4. Jag var lite inne på hur jag gillar hållet Oskarshamn trendar åt, trots alla förluster. Här får vi 3,90 på hemmaskrällen, vilket jag tycker är lite högt och värt en mindre insats mot ett Örebro som haft det väldigt mycket kämpigare på senare tid, med endast fyra segrar på femton försök. Något som gjort att de dalat ordentligt i tabellen efter den fina första halvan av säsongen.

Det enda som jag är lite orolig över är Richard Bachmans skada. Troligtvis kommer den unge Daniel Rosengren återigen få chansen mellan stolparna. För ni som inte följt det lika noggrant så är det den 20-årige inlånade målvakten från Almtuna. Jag ska erkänna att jag har sämre koll på hur bra han är, men sett till sina allsvenska stats, så har han gjort en bra säsong.

Speltips: Oskarshamn till 3.90 på Betsson

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta