Cavanazzi bild

Intressanta matcher toppat med supermatchen Lazio-Inter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Förra veckans rekar 3/3. Back to back med full pott nu och självförtroendet är gott. Fick vara med på Oddsetpodden tillsammans med Bengan och Timman och sprida lite kärlek kring Italien. Otroligt roligt men kände viss oro över att barnen skulle vakna i sena timmen, så kanske var lite väl lågmäld. Tur att grabbarna tog hand om mig.

Till helgen då. Lyssna gärna på podden för mina idéer inför Italien helgen (finns här nedan i skrift också), men även för Bengans nyfunna Championship kärlek och rekar kring det. Sen kommer såklart Mr. SHL, aka. Timman med lite tankar och nån ide.

Till helgen:

Juventus kommer med största sannolikhet vinna sin hemmamatch mot Brescia enkelt. Detta innebär att det redan på förhand superintressanta mötet Lazio-Inter kommer glöda på söndagskvällen. Min magkänsla just nu säger lite fördel Lazio att hänga på Juve i titelracet. Otroligt kul för oss som följer serie A att det är så jämnt i toppen i år. Ett frågetecken jag har är om Sarri och ett Sarri-lag har en titel i sig. För det bästa laget och truppen har han, vilket gör att inga ursäkter kan godtas om inte titeln bärgas i vår. Sarri är ju dock känd för att inte rotera så mkt, vilket tidigare år straffat sig mot slutet av säsongen. Så oavsett resultat Lazio-Inter så räknar jag inte bort dem helt ännu.

Rekarna:

Lecce – SPAL rak 1:a (för tankar Oddsetpodden) Lördag 15:00

Sassuolo – Parma Över 2.5mål (för tankar Oddsetpodden) Söndag 15:00

Cagliari – Napoli rak 2:a (för tankar Oddsetpodden) Söndag 18:00

Sen har jag en liten tanke till som inte finns i podden. Det är Hellas Verona borta mot Udinese. Här tror jag både raka 2:an på Hellas till 3.00 på Bethard och DnB till 2.07 är bra spel på söndag. Jag känner att Udinese har en riktig svacka medan Hellas går bra just nu. Otroligt bra. X borta mot både Milan och Lazio och nu seger förra omgången hemma mot Juventus. Formen är således brutal. Bara hoppas boysen håller fötterna på jorden för då blir de svåra att tas med här. Sorry Kenta Sema.

Ha en kanonfin spelhelg och glöm som vanligt inte att få eran ack så viktiga Italien-dos. Jag rattar själv in Lazio-Inter på söndagen. På lördag får det räcka med stryktips och familjemys. Ps. Har ni en tråkig måndag, ratta in Zlatan och company mot Torino på måndagskvällen.

Ciao, Cavanezzi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]