Vichyns Lördagsmatta på SHL

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Växjö-Linköping 
Kul att vara tillbaka på banan efter två raka spel här på hockeyn. Nu blickar vi vidare mot lördagen och full omgång av SHL. Det börjar verkligen hetta till i streck striderna nu. Det är därför ganska naturligt att highlighta matchen mellan Växjö-Linköping. Här tycker jag Bobby har en magnifik rek där han spelat Cluben rak till 3,60 samt ML till 2,50 på Betsson. Värdet i det spelet går inte blunda för. Vackert Bobban!

Skellefteå-Rögle
I Skellefteå-Rögle kommer vi få se seriens formstarkaste lag drabba samman. Rögles offensiv har verkligen sprudlat sista tiden, trots att de saknat Leon Bristedt. Här har vi fått se seriens absolut bästa back Kodie Curran växla upp och fullkomligt dominera allt och alla. Hur många NHL-lag kommer rycka i honom i slutet av säsongen måntro. Samtidigt har Saik stått för fina defensiva prestationer kombinerat med en fin utdelning framåt. Hur imponerande har inte Gustaf Lindvall varit i målet? Här tror jag dock att Rögles offensiv just nu är tillräckligt bra för att matcha Saiks defensiv och vi lär få en öppnare match. I värsta fall får Dominik Bokk skjuta från dålig vinkel i vanlig ordning ett par gånger och överraska Lindvall. Fascinerande hur effektivt det har varit att skjuta från lägen som en normal spelare istället håller i pucken och är lite “skön” ute i sarghörnen. Skämt åsido så tycker jag 1,70 på över 4,5 här är ett riktigt fint spel på Betsson.

Brynäs-Frölunda
Jag och många andra förundras över hur stark Brynäs förstafemma är. Vilket jäkla lass de har dragit i år. Sjukt imponerande. Men nu får vi dra lite i handbromsen här. Frölunda står alltså i 2,30 på Betsson. Jag kan köpa att de har rätt mycket skador och haft några prestationer som Roger Rönnberg inte är speciellt stolt över. Men det är något man kan säga om gävlelaget med. Ove Molin var väldigt besviken efter matchen mot Linköping senast. Här tycker jag bara att 2:an är ett par punkter för hög.
Jag tycker även över 5,5 till 1,94 på Svenska Spel är intressant.

Leksand-Oskarshamn
Inte riktigt ett ångest möte längre, då jag anser att båda lagen får börja förbereda sig för playoff. Dock är det givetvis viktigt att positionera sig bra och slippa möta det bästa allsvenska laget. Svårt att värdera den här matchen, även om jag tycker att Leksand är några hack bättre i grunden. Här finns det dock ett odds som sticker ut i jämförelse med andra siter och det är raka 1:an till 2,22 på Coolbet. Så den hugger vi av den anledningen. För att förklara så gör det att utbetlningen på 1X2-Marknaden blir över 100%.

Speltips:

Växjö- LHC 2 till 3,60 @Betsson
Växjö-LHC 2 till 2,50 (ML) @Betsson
Skellefteå-Rögle Över 4,5 till 1,70 @Betsson
Brynäs-Frölunda 2 till 2,30 @Betsson
Brynäs-Frölunda Över 5,5 till 1,94 @Svenska Spel
Leksand-Oskarshamn 1 till 2,22 @Coolbet

Matcherna startar 15:15 samt 18:00 på Lördag[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]