SSL Bild

Sirius IBK – Mullsjö AIS

Spela på Mullsjö AIS

Speltid: 16.00 Lördag
Odds: @1.81
Spelbolag: Svenska Spel

Smålänningarna ifrån skogen tar under lördagen bussen upp till Uppsala för att möta Sirius och det är en matchup som passar gästerna bra. Mullsjö brukar ha det ganska behagligt när man möter Sirius och jag tycker mig inte se att något ska förändras inför lördagens match.

En hel del omsättning i laget, nya tränare som fick redan fått lämna och en hel del andra frågetecken som funnits omkring Mullsjö tycker jag man börjar räta ut och kollar man på hur laget spelat denna säsong så får det anses som godkänt. Energiknippet Ganevik fortsätter att springa, Zaugg bjuder på en hel del sköna finter och Kasper Hedlund skjuter från backplats.

Vi har nog inte sett den bästa versionen av Mullsjö ännu och kan spelare som Olsson och Knuthas fortsätta att spela utan respekt och göra sin grej så kommer laget att bli tuffa att knäcka i ett slutspel, för ja topp 8 kommer Mullsjö att komma.

Inför säsongen så hade jag Sirius som en liten dark horse och utmanare till att kunna skrälla sig rätt långt. Nu har man sp elat 18 omgångar och 17 poäng är inspelade med en målskillnad på -32. Förvisso hade man Billy Nilsson på skadelistan en längre tid men det känns fortfarande som att Sirius behöver något år till samt 1-2 mer rutinerade spelare för att kunna utmana dem bättre lagen på riktigt.

Mullsjö är starka just nu och trots raka förlusten (Mot Storvreta, Falun) så har man stått upp bra och visat att man är där uppe och nosar. Smålänningarna har en riktigt bra spets blandat med yngre spelare som inte är rädda för att ta för sig.

Jag tycker att Mullsjö ska vara större favoriter här och jag tycker inte att det finns tillräckligt mycket som pekar på att Mullsjö sinte skulle förlänga vinstsviten mot Sirius.

Mitt spel i matchen blir Mullsjö AIS @ 1.81 hos Svenska Spel

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

www.spelalagom.se

Chatta