Svenska Cupen bild

Sista gruppspelsomgången av Svenska Cupen

SPELTIPS

Speltid: Lördag 7/3 14:29
Odds: 1,76/1,61
Spelbolag: Svenska Spel

Att säga att skrällarna duggat tätt är väl en överdrift, men visst har dom funnits där. Den största skrällen stod division 1-klubben Tvååkers för när man slog Norrköping på hemmaplan med 2-1 inför 356 personer. AIK fick ”bara” 2-2 hemma mot Jönköping Södra i första omgången efter ha varit riktigt illa ute med 0-2-underläge med en kvart kvar. Utöver det så blandas och ges det lite som det alltid gör i cupen.

Jag har självklart kikat närmare på Grupp 1 där Djurgården slarvade bort en tvåmålsledning och bara fick med sig ett kryss ifrån bortamatchen mot Sandviken. I första matchen mot Dalkurd hemma så höll man på att slarva bort en 3-0-ledning men lyckades hålla undan och matchen slutade 3-2. Nu är det kniven mot strupen för stockholmarna som måste vinna hemma mot Mjällby i den avslutande omgången för att ta sig vidare.

Jag har tidigare rekat +1,5 på både Dalkurd och Sandviken och tänker fortsätta på den inslagna vägen då man får hela 1,76x på +1,5 på Mjällby på lördag. Mjällby har imponerat och kommit igång på ett bra sätt samtidigt som Djurgården sett rätt skakiga ut och fortfarande inte har en hel backlinje på plats sen man sålt Marcus Danielson till Kina för över 50 miljoner i förra veckan. I media skrivs det att Djurgården lagt ett bud på FC Köpenhamns mittback Sotirios ”Sotte” Papagiannopoulos, men inget är klart i dagsläget. Skulle Sotte skriva på för Djurgården är det en mycket bra ersättare till Danielson, men oavsett vad så ser backlinjen lite stukad ut för tillfället.

I övrigt så tycker jag att oddssättarna är lite mer rätt ute på det nu än tidigare. Men jag tycker ändå att man ska kika på lite Falkenberg som inlett betydligt bättre än Norrköping och står i 6,40 på bortaplan. Man får tex 1,61x på Falkenberg +1,5.

Nu börjar det närma sig allsvensk premiär här med stormsteg. Men nu ser vi fram emot helgen och avgörandet av grupperna så går vi igenom kommande kvartsfinaler i nästa vecka.

Speltips:
Mjällby +1,5 till 1,76
Falkenberg +1,5 till 1,61

Trevlig helg allesammans / SYRE

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

www.spelalagom.se

Chatta