NHL Experten bild

Sixtens NHL: Analys

SPELTIPS

Speltid: 20.00 Lördag
Odds: @2.10
Spelbolag: Betsson

Spela på Jets


SPELTIPS

Speltid: 01.00 Söndag
Odds: @1.87
Spelbolag: Betsson

Spela på Leafs -1.5

Hallå där,

Jag hoppas inte att julstressen kväver er. Själv är jag i norr för lite lugn och ro. Och snö.  Även om det satt långt inne gjorde Avalanche jobbet mot Devils till dubbla smeten. Överspelet mellan Stars och Golden Knights gick ju inte helt enligt plan då matchen slutade med fem mål totalt. Trist.

Vi tar nya tag. Det är lite julspecial så vi kör fyra spel under de kommande dagarna. Till en början kikar vi på lördagens matcher. Där är jag nyfiken på vad Minnesota Wild kan åstadkomma mot Winnipeg Jets. Jets har tappat formen en aning med tre förluster på de fyra senaste. Brutala 2,06 på Jets borta mot Wild är lockande och Jets vann även senast lagen möttes den här säsongen. Dessförinnan hade Wild dock fyra raka viktorior.  Wild stod för en imponerande insats i 8-5-segern mot Arizona Coyotes senast men jag tror på Jets här. Ta detta spel med en liten nypa salt.
Lägger dock till överspelet här. 1,76 på över 5,5 är bra ränta mellan två starka offensiver.

Jag har dessutom svårt att se att Toronto Maple Leafs tappar poäng mot Detroit Red Wings. Leafs kommer in back-to-back och det enda som får mig att inte spela Leafs -1,5 mål är det faktum att jag är osäker på Leafs keeper. Om Michael Hutchinson står blir jag lite fundersam, men är Frederik Andersen mellan stolparna går det inte att blunda för det. Andersen har varit enastående. Offensiven ska lösa biffen.

Spelen, sammanfattade
Spel 1+2: Minnesota Wild – Winnipeg Jets, lördag 20:00
Jets ML @ 2,10
Över 5,5 mål @ 1,84

Spel 3:  Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings, söndag 01:00
Leafs -1,5  @1,87

//Sixten

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100