NHL Experten bild

Sixtens NHL-rekar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hej

Förra spelen gick helt om intet när Kings besegrade Panthers. Som hockeyälskare var det dock fantastiskt att se Gabriel Vilardi göra poäng när han äntligen spelade i NHL. Googla gärna hans story, den är intressant.

Hur som helst. VI får titta vidare. Ikväll tar Vegas Golden Knights emot Buffalo Sabres i en match som man på pappret ska vinna. Sabres är visserligen inte så genomusla som tidigare och laget har tre segrar på de fem senaste och någon gång ska det spricka för Golden Knights som kommer till kvällens drabbning med sju raka segrar. Sabres känns lite stabilare nu men Vegas har fått fason på sakerna under Peter DeBoer och gjorde några intressanta deadline acquisitions i form av Alec Martinez och Robin Lehner. Sabres försökte bli lite tyngre och starkare och plockade in Wayne Simmonds.

Jag tror på en tight match spelmässigt där Vegas offensiv fäller avgörandet till slut. -1,5 lockar då jag kan se det här bli en uddamålsmatch med minuter kvar till Golden Knights fördel. Mål i tom bur och 4-2? Rimligt. Coolbet betalar 2,05 gånger pengarna. Det testats.

Avslutningsvis ett målskyttspel. Svenska Spel har inte riktigt hajat att Jason Zucker lirar i samma kedja som Sidney Crosby i Penguins. De betalar smått otroliga 3,65 gånger smeten på att han ska näta. Okej, han får inte njuta av Crosbys mackor i PP (han spelade senast med Marleau och Conor Sheary) men det där är ett för bra odds för att inte syna när Pens tar sig an Anaheim Ducks ikväll.

Spel, sammanfattade:
Vegas Golden Knights – Buffalo Sabres, natten mot lördag kl 04:00
Spel: Golden Knights -1,5 @2,05 (Coolbet)

Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins, natten mot lördag kl. 04:00
Spel: Jason Zucker målskytt anytime @3,65 (Svenska Spel)

Lycka till vid rygg[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta