Sprint Dresden

Hallå där!

Dubbeln till trippeldeg satt senast när jag rekade masstarten i Val di Fiemme, gött det även om Larkov missade 7.20-oddsaren på det berömda håret. Tour-liret på Kläbo som slutsegrare bommade dessvärre, baggen klappade ihop i mördarbacken. Det är bara att gratulera Bolshunov till en grym vecka. Ni som ryggade mig hela vägen slutade på fint plus under touren, det är huvudsaken!

Nu återgår vi till den ordinarie världscupen och först ut är sprinten i Dresden. Det gäller fristil, på lördag är det individuella lopp och på söndagen är det teamsprint. Generellt brukar det finnas mest godis på stafetterna, oddsen för dessa släpps dock inte förrän efter lördagens race så jag får be att återkomma med dom karamellerna. Jag har ändå hittat lite smågodis inför lördagsloppen.

Marknad: Sprint Dresden
Spelval: Kern slår Sömskar och Grate slår Gros
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 2.51
Spelstopp: 11/1 10.59

Motivering:

Sömskar begår världscuppremiär denna helg efter att ha presterat ytterst beskedligt i skandinaviska cupen. Julia Kern har levererat goda resultat i samtliga fristilssprintar denna säsong, i Planica var amerikanskan på pallen ihop med Stina Nilsson och Jonna Sundling. Senast dessa damer tävlade mot varandra var i Cogne för ett år sedan och då var Kern före Sömskar. Mackan Grate är ett nytt namn på den blågula skidhimlen, plats 14 i Davos följdes upp med en sjundeplats i Planica. Baptiste Gros är en mätt fransos som var 48:a i Davos och 40 i Planica. Finfin dubbel!

Marknad: Sprint Dresden
Spelval: Jessica Diggins Topp 3
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 5.50
Spelstopp: 11/1 10.59

Motivering:

Diggins hade en seg start på säsongen men har växlat upp längs vägen. På sprintarna under Tour de ski kom Diggs trea och fyra, nu ska hon ha goda möljigheter att hävda sig när både Stina Nilsson och sprintcupledaren Jonna Sundling är frånvarande. Över fem gånger degen är saftigt och välkommet!

Må gott,
Wassberg

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Chatta