Toblach

Hej på er!

Hoppas ni mölat i er mycket julmat nu och ligger och päser likt sönderdopade ryssar i Vinterstudiosoffan.

Tour de Ski har som vanligt varit en orgie i brutna stavar, förkylningar och avhoppade Åkare. Ljuset i mörkret är Ebba Andersson som äntligen är tillbaka och ser ut att ha hittat toppformen direkt!
Jag har hittat två bra spel varav det ena inkluderar vårt svenska hopp i touren.

Marknad: Toblach 10km Fristil Damer – Topp 3
Spelval: Ebba Andersson
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 1.78
Spelstopp: 31/12 14.59

Motivering:

Ebba såg riktigt stark ut i masstarten i Lenzerheide under lördagen. Då hamnade svenskan på pallen och var bara 12.9 sekunder efter annars överlägsna Therese Johaug, trots att detta var Ebbas säsongsdebut i världscupen. Dessutom passar det Ebba bättre med individuell start vilket är fallet på Nyårsafton. Johaug lär trots allt vinna som vanligt, bakom henne ser jag Ebba Andersson som tydlig favorit till andraplatsen. Ebba och Ingvild Flugstad Östberg bör nypa pallplatserna framför Weng, Diggins, Nepryaeva, Jacobsen och Kalla. 1.78 är välkommet!


Marknad: Toblach 10km Fristil Damer/15km Fristil Herrar
Spelval: Östberg slår Weng, Bolshunov slår Manificat
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 2.13
Spelstopp: 31/12 12.29

Motivering:
Weng var 0.8 sekunder före Flugstad Östberg i lördags efter att sin vana trogen ha klistrat sig fast i ryggen och utnyttjat sin spurtstyrka. Nu är det individuell start och när inte Weng får någon rygg att gå i är hon betydligt mer beskedlig. Flugan såg riktigt stark ut i sin comeback, precis som Ebba, hon kommer hålla ett högt och bra tempo och det skulle förvåna mig om inte det tempot räcker för att komma före Weng. Manificat ser riktigt schleten ut medan Bolshunov verkar ha haft jättemycket kanel på sin julgröt, både Bolshunov och Uustiugov har ätit så stark mat att de ser ut som två brunstiga björnar med leopardben. Att Bolshunov slår Manificat är bankränta som fungerar gott till dubbelvirke för att komma upp över dubbeldegen!

Gott nytt år!
Wassberg

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Chatta