Tour de Ski

Spela på Johannes Hösflot Kläbo

Speltid: 15.14 5/1 2020
Odds: @1.83
Spelbolag: Svenska Spel

Hallå i julstugan!

Det gick riktigt fint sist jag rekade, tre av fyra spel satt i Davos och fem gånger pengarna på Caldwell topp 3 i sprinten smakade extra bra!
Nu ska vi upp på hästen igen, Svenska Spel har nämligen dukat fram en julklapp inför Tour de Ski.

Marknad: Tour de Ski – Slutsegrare
Spelval: Johannes Hösflot Kläbo
Spelbolag: Svenska Spel
Odds: 1.83
Spelstopp: 5/1 15.14

Motivering:
För det första ska ni inte luras av spelstoppet och tro att det är gott om tid. Tour de Ski startar på lördag 28/12, klockan 14.15. Femte januari slutar touren och då lär vi inte få nåt spelvärt odds på den gode Kläbo, här gäller det att smida medan järnet är varmt. Den norske dominanten vann Tour de Ski förra säsongen i överlägsen stil, han leder världscupen nu och det ska väldigt mycket till för att någon ska trumfa honom i årets tour. Övriga bolag som släppt odds ligger betydligt lägre och mer korrekt. 1.83 på Svenska Spel är en julklapp att ta vara på!

Njut av julen så återkommer jag när touren rullar igång, brukar alltid finnas fina spel att hugga när man kan följa åkarna på daglig basis.

Allt gott,
Wassberg

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se